D Dutqi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 Cinsiyet Erkek Dün 21:51 #41 ca9an dedi: Dengelemesi açısından Speed almanız daha iyi olur. Jade bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam dot skatezleri yapıştırılan konum önemli mi önemli ise nasıl bir konumda yerleştirmem gerektiğine nereden bakabilirm.
ca9an dedi: Dengelemesi açısından Speed almanız daha iyi olur. Jade bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam dot skatezleri yapıştırılan konum önemli mi önemli ise nasıl bir konumda yerleştirmem gerektiğine nereden bakabilirm.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.033 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:52 #42 Dutqi dedi: Hocam dot skatezleri yapıştırılan konum önemli mi önemli ise nasıl bir konumda yerleştirmem gerektiğine nereden bakabilirm. Genişletmek için tıkla... Skates yuvalarının köşelerine ve ortasına takabilirsiniz. Eski mouselarımdan birinde obsidian takılıydı bulabilirsem atarım.
Dutqi dedi: Hocam dot skatezleri yapıştırılan konum önemli mi önemli ise nasıl bir konumda yerleştirmem gerektiğine nereden bakabilirm. Genişletmek için tıkla... Skates yuvalarının köşelerine ve ortasına takabilirsiniz. Eski mouselarımdan birinde obsidian takılıydı bulabilirsem atarım.
D Dutqi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #43 ca9an dedi: Skates yuvalarının köşelerine ve ortasına takabilirsiniz. Eski mouselarımdan birinde obsidian takılıydı bulabilirsem atarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bekliyorum
ca9an dedi: Skates yuvalarının köşelerine ve ortasına takabilirsiniz. Eski mouselarımdan birinde obsidian takılıydı bulabilirsem atarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bekliyorum
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.033 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:22 #44 Hocam mouse hangi kutuda bulamadım. Attığım fotoğraftaki gibi takabilirsiniz. Bir tık daha köşelerde olursa daha iyi olur.
Hocam mouse hangi kutuda bulamadım. Attığım fotoğraftaki gibi takabilirsiniz. Bir tık daha köşelerde olursa daha iyi olur.
D Dutqi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 Cinsiyet Erkek Dün 22:52 #45 ca9an dedi: Hocam mouse hangi kutuda bulamadım. Attığım fotoğraftaki gibi takabilirsiniz. Bir tık daha köşelerde olursa daha iyi olur. Eki Görüntüle 2611781 Genişletmek için tıkla... Hocam mousepadler ile sleeve kullanmak faydalı mıdır
ca9an dedi: Hocam mouse hangi kutuda bulamadım. Attığım fotoğraftaki gibi takabilirsiniz. Bir tık daha köşelerde olursa daha iyi olur. Eki Görüntüle 2611781 Genişletmek için tıkla... Hocam mousepadler ile sleeve kullanmak faydalı mıdır