Wraith Blade X vs Y

Bütçe
600-700
Yer
Old Joilet
Daha fazla  
800 DPI 0.25 (genelde Valorant).

Y çok güzel kayıyor ama kontrol edemezsem, alışamazsam diye tereddütlüyüm.

X de istediğim gibi kaymayacakmış gibi hissediyorum.

Hangisi alınır sizce veya alternatif olarak ne alabilirim 600 - 700 civarı?

Son düzenleyen: Moderatör:
X de çok iyi kayıyor merak etme. Y çok sesli kayıyor, skatezlerini çabucak eritir. Çok konforlu da değil. X alabilirsin. Ya da Y al, memnun kalmazsan X ile değişim iste.

İlk defa aldığım cezadan bile ban atıyorlar yazamadım kusura bakmayın.
Bende değişim istemeyi düşündüm ama indirimin süresi doluyor sanırım o zamana kadar. Kararsızım açıkçası siz kullanıyor musunuz X i? Kullananlardan yorum almak ve alternatif varsa öğrenmek için açtım konuyu.

X de çok iyi kayıyor merak etme. Y çok sesli kayıyor, skatezlerini çabucak eritir. Çok konforlu da değil. X alabilirsin. Ya da Y al, memnun kalmazsan X ile değişim iste.

Bende değişim istemeyi düşündüm ama indirimin süresi doluyor sanırım o zamana kadar. Kararsızım açıkçası siz kullanıyor musunuz X i? Kullananlardan yorum almak ve alternatif varsa öğrenmek için açtım konuyu.

Şu an kullanmıyorum eskisinden kullandım. Önce Blade Y alırsın, 1 hafta kullan. Memnun kalmazsan X'e geçersin. Ben de öyle yapmıştım. Y'den memnun kalmadım. Çok kayıyor.

Farklı bir ürün ile nasıl değişim isteyebiliyor, üstüne indirim bitmişken. Memnuniyet garantisinde değişim gibi bir yazı yok, sadece iade edebilir. Değişim ancak garantiye gönderilen ürünlerde oluyor.

İndirim sadece Y'ye yok. X'e de var. Y'yi aldın memnun kalmadın, yazarsın ürünü gönderirsin sana X gönderirler. İndirimli de olsa ücretini ödedin. X veya Y için ödemenin bir önemi yok. Ürünlerin fiyatları aynı. O yüzden indirim bitse de Y ile X'i değişirler.

Çok kafana takılıyorsa ikisini aynı anda al. Memnun kalmadığını iade et. @ubiiyy

İndirim sadece Y'ye yok. X'e de var. Y'yi aldın memnun kalmadın, yazarsın ürünü gönderirsin sana X gönderirler. İndirimli de olsa ücretini ödedin. X veya Y için ödemenin bir önemi yok. Ürünlerin fiyatları aynı. O yüzden indirim bitse de y ile X'i değişirler.

Çok kafana takılıyorsa ikisini aynı anda al. Memnun kalmadığını iade et. @ubiiyy

Hocam fiyatları aynı fakat rastgele dükkan değil bunlar da, politikaları var. Memnuniyet garantisinde değişim diye bir şey yok, varsa öyle bir yazı makale at okuyalım.

Hocam fiyatları aynı fakat rastgele dükkan değil bunlar da, politikaları var. Memnuniyet garantisinde değişim diye bir şey yok, varsa öyle bir yazı makale at okuyalım.

Yazı makale atmama ne gerek var? Bizzat ben ilk çıktığında Blade Y aldım memnun kalmadım X ile değişim yaptım. Konuda da belirttim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı