Lamzu Atlantis, VGN Dragonfly, Ninjutso Sora, Ninjutso Katana ve VXE R1; bunlardan birini alacağım ve yüksek ihtimal cam skatez de alacağım. Sizce Porge mousepadden bunlardan birine geçersem performans artışı yaşar mıyım?
Cam skatez ve cam mousepadler tamamen pohpohlama ürünüdür ki yurtdışındaki bir çok üretici 1-2 ürün deneyip sonra bu işleri geri plana aldılar. Skypad ve Cerapad gibi firmaları saymıyorum çünkü onlar tamamen bu alana fokuslar.
Benim kişisel önerime kulak verirseniz Xraypad Jade serisi hızlı bir skatez hatta daha hızlı istiyorsanız Jade dot versiyonları alabilirsiniz. Doğru yapıştırdığınızda fare müthiş hızlı olur. Mousepad tercihinize göre daha kontrollü bir model istiyorsanız yine Xraypad firmasından Obsidian serisine bakabilirsiniz.
Mouse olarak bütçe varsa Sora 4K en iyi tercih olacaktır. Diğer tercih VXE R1 olacaktır. Onu denemedim fakat herkes tarafından çok hypelandı fiyatı da uygun denenebilir. Diğer modelleri es geçin.
Mousepad olarak ise oynadığınız oyunlara göre tercih yapmanızda fayda var. Control veya Hibrit yapıda bir ürün bakabilirsiniz.