Wraith dışındaki tüm ekipmanlara laf atanlar

saturn7

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu insanları anlayamıyorum, elimde bulunan parayla Havit Gamenote KB904l klavye ve MSI Versa 300 Elite mouse aldım.

Bunu sosyal medya uygulamalarında paylaştığım zaman ise "paranı çöpe atmışsın", "Wraith varken bu mu alınır" gibi yorumlar alıyorum.

Siz de öyle düşünüyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu insanları anlayamıyorum, elimde bulunan parayla Havit Gamenote KB904l klavye ve MSI Versa 300 Elite mouse aldım.

Bunu sosyal medya uygulamalarında paylaştığım zaman ise "paranı çöpe atmışsın", "Wraith varken bu mu alınır" gibi yorumlar alıyorum.

Siz de öyle düşünüyor musunuz?

Bütçede daha iyi tercihler varken kötülerini almışsın, Wraith konusu saçma ama daha iyi şeyler var.

Düşünmüyorum. İnsanlar belli başlı markalar çok fazla seviyorken belli başlı markaları ise çok fazla gömüyor. Örneğin bir gamepad önerisi konusunda her zaman f310 öneriliyor veya herhangi bir oyuncu kulaklığı önerisi konusunda havit h2002d öneriliyor, rampage gömülüyor. Aldığın klavye ve mousetan memnunsan gerisi pek de önemli değil. Ha daha iyisini alabilir miydin, evet alabilirdin ama bir e sporcu olmadığın sürece aradaki fark çok da kendini belli etmezdi. Bu yönden çok da kafana takma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı