Wraith Esports "Çok Yakında..."

Düzeltecek bir şeyleri yok adamlar iyi düşünüyor isteğe bağlı iade kabul etmiyolar diğer alanlara da iade edilmiş ürün denk gelmiyor ürün bozuk çıkarsa yenisiyle değişim yapılıyor zaten.
İsteğe bağlı diye bir şey yok. Cayma hakkında istediğimi yaparım. Bunu kabul etmeyen firma internette satış yapmayıversin.

Düzeltecek bir şeyleri yok adamlar iyi düşünüyor isteğe bağlı iade kabul etmiyolar diğer alanlara da iade edilmiş ürün denk gelmiyor ürün bozuk çıkarsa yenisiyle değişim yapılıyor zaten.
Türkiye kanunlarına göre ürünleri onlinedan aldığımız için 14 gün sebepsiz cayma hakkımız oluyor.

Bu durum biraz karışık. İadenin olması için ilk önce temin ettikleri yer ile iletişime geçip üretici firmanın kararına bağlı olarak iade veya değişim kararı alıp ancak o şekilde işlem oluyor.

İsteğe bağlı diye bir şey yok. Cayma hakkında istediğimi yaparım. Bunu kabul etmeyen firma internette satış yapmayıversin.
Yapamazsın biz kerizmiyiz? sıfır ürün fiyatına iade edilmiş ürün alıyoruz? Sende almazsın olur biter sen gibiler yüzünden bızler mağdur oluyoruz.

Türkiye kanunlarına göre ürünleri onlinedan aldığımız için 14 gün sebepsiz cayma hakkımız oluyor.
Bunun olmaması lazım adam bir telefon alıyor iade diyor diğer telefon alıyor iade ediyor kullanıp kullanıp geçiyor suistimal ediyor bu hakkı tebrik ediyorum wraithi böyle bir şeye izin vermediği için.

Hangi iadeleri? Başkasının kullandığı ürün bana postalanmasını istemem yani.
Mouse almıştım yanlık renk seçiliymiş, alır almaz iade işlemi başvurdum. İşlem 2 gün sonra onaylandı, iadeyi onaylamalarına rağmen ürünü gönderdiler elime ulaştı. Elime ulaştıktan sonra geri iade işlemine başvurdum, sonra kargoladım ürünü aldılar. Sipariş ettiğim andan, elime ulaşması ve anına geri göndermeme rağmen tüm süreç sonucunda param 1 ay sonra teslim edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…