Wraith evox IEM alınır mı?

Hayir, alinmaz. Fason basim uretim. Onun yerine Waner 2 almak daha mantikli. Butcen icin konusacak olursam Kefine Klean veya Simgot EW200 alman daha iyi olur ses kalitesi acisindan.

Son düzenleme:
Yanliş görmediysem waner 2 ler 1.5k evox den daha mı iyi benim bahsettiğim Wraithin 1 k lık kulaklığı değil
Wraith'in urettigi iki IEM'de sadece FPS ve ses kasmak icin uygun. Muzik dinlemek icin ses kalitesi bakimindan zayif urunler. Waner 2 kendini kanitlamis bir urun. Ayrica 1K daha ucuz. Ayni fiyat bandinda Simgot veya Kefine bakilabilir.

Teşekkürler

Wraith'in urettigi iki IEM'de sadece FPS ve ses kasmak icin uygun. Muzik dinlemek icin ses kalitesi bakimindan zayif urunler. Waner 2 kendini kanitlamis bir ürün. Ayrica 1K daha ucuz. Ayni fiyat bandinda simgot veya kefine bakilabilir.

Kefıne klean için DAC'a ihtiyacım olur mu yoksa sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
Merhabalar. Wraith evoX IEM hakkında araştırma yaparken bu konuyu gördüm ve tanışmak istedim. Daha önce Tangzu Warner 1 kullanıyordum ancak kırıldığı için değiştirme kararı aldım.

Kullanım amacım; PC’de Battlefield gibi FPS oyunları ve mobilde PUBG Mobile oynamak. Tamamen FPS odaklı, atmosferi iyi yansıtan ve ayak seslerini net şekilde öne çıkarabilen bir ürün arıyorum.
Daha önce kullandığım Tangzu Warner 1, oyun içi seslerde başarılıydı ancak Discord üzerinden gelen takım iletişimi oyun seslerinin gerisinde kalıyordu. Bu durum benim için ciddi bir dezavantajdı ve yeni alacağım üründe bunu yaşamak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı