S spestor Picopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 48 dakika önce #1 Merhaba. Wraith'den aldığım bir ürün kusurlu çıktı garantiye göndereceğim fakat fatura no soruyorlar nereden bulabilirim mailime gelende fatura no yazmıyor sipariş no yazıyor. Başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın. Fatura no gerekli. Son düzenleyen: Moderatör: 24 dakika önce
Merhaba. Wraith'den aldığım bir ürün kusurlu çıktı garantiye göndereceğim fakat fatura no soruyorlar nereden bulabilirim mailime gelende fatura no yazmıyor sipariş no yazıyor. Başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın. Fatura no gerekli.
Çözüm Mando9098 29 dakika önce Fatura için Wraith ile ileişime geçip fatura isteyin. Ama sipariş ettiğiniz hafta içerisinde mailinize otomatik gönderilmiş olabilir bir kontrol edin.
Fatura için Wraith ile ileişime geçip fatura isteyin. Ama sipariş ettiğiniz hafta içerisinde mailinize otomatik gönderilmiş olabilir bir kontrol edin.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.033 Makaleler 14 Çözümler 49 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 29 dakika önce #2 Fatura için Wraith ile ileişime geçip fatura isteyin. Ama sipariş ettiğiniz hafta içerisinde mailinize otomatik gönderilmiş olabilir bir kontrol edin. Artı 0 Eksi Çözüm
Fatura için Wraith ile ileişime geçip fatura isteyin. Ama sipariş ettiğiniz hafta içerisinde mailinize otomatik gönderilmiş olabilir bir kontrol edin.
KS KS S spestor Picopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 dakika önce #3 Kontrol ettim gönderilmemiş. Muhtemelen sipariş ile gönderdiler, ben de çöpe attım. Az önce fatura talep ettim, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kontrol ettim gönderilmemiş. Muhtemelen sipariş ile gönderdiler, ben de çöpe attım. Az önce fatura talep ettim, teşekkür ederim.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 932 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi 20 dakika önce #4 spestor dedi: Kontrol ettim gönderilmemiş. Muhtemelen sipariş ile gönderdiler, ben de çöpe attım. Az önce fatura talep ettim, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bana da gönderilmemişti hocam, ayrıca fatura istedim. Artı 0 Eksi
spestor dedi: Kontrol ettim gönderilmemiş. Muhtemelen sipariş ile gönderdiler, ben de çöpe attım. Az önce fatura talep ettim, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bana da gönderilmemişti hocam, ayrıca fatura istedim.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.033 Makaleler 14 Çözümler 49 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 12 dakika önce #5 @Phenyl Bana gönderilmiş. Sanırım sizde karışıklık olmuş hocam. Artı 0 Eksi