Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Mayıs 2025 #11 Redronin dedi: Yok genel olarak bir video izlediğimde veya oyuna girdiğimde böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun değil bence dediğin şey, pek anlamadım. Bu mesajımdaki adımları uygulayıp dene. İnceleme: ATK Mercury M1
Redronin dedi: Yok genel olarak bir video izlediğimde veya oyuna girdiğimde böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun değil bence dediğin şey, pek anlamadım. Bu mesajımdaki adımları uygulayıp dene. İnceleme: ATK Mercury M1
Redronin Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #12 Deiinzz dedi: Hocam sorun değil bence dediğin şey, pek anlamadım. Bu mesajımdaki adımları uygulayıp dene. İnceleme: ATK Mercury M1 Genişletmek için tıkla... Sound FX yükleyince düzeldi hocam.
Deiinzz dedi: Hocam sorun değil bence dediğin şey, pek anlamadım. Bu mesajımdaki adımları uygulayıp dene. İnceleme: ATK Mercury M1 Genişletmek için tıkla... Sound FX yükleyince düzeldi hocam.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Mayıs 2025 #13 Redronin dedi: Sound FX yükleyince düzeldi hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun diyelim o zaman.
Redronin dedi: Sound FX yükleyince düzeldi hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun diyelim o zaman.