Wraith kargo takibi nasıl yapılır?

Mr. Style

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar, kandiliniz mübarek olsun. Wraith sitesinden Fantech Revolver 3 aldım dün gece. Sipariş detaylarına girdiğim zaman yazan tek şey Aras Kargo'nun gönderdiği. Kargonun nerede olduğunu göremiyorum, takip numarası yok. Biraz araştırdım ve kodun geç verildiği söylendi. Merak ettiğim için soruyorum, kod gelir mi ve ürün tahmini hangi gün gelir?

Dün aldıysanız daha bugün ilk iş günü anca kargoya verirler. Zaten sitelerinde yoğunluk var 3 iş günü kadar sürebilir teslimat süreleri yazıyor. Yani muhtemelen yarın kargoya verirler ondan sonra takip kodunuz SMS olarak gelir.

Hayırlı akşamlar, kandiliniz mübarek olsun. Wraith sitesinden Fantech revolver 3 aldım dün gece. Sipariş detaylarına girdiğim zaman yazan tek şey Aras Kargo'nun gönderdiği. Kargonun nerede olduğunu göremiyorum, takip numarası yok. Biraz araştırdım ve kodun geç verildiği söylendi. Merak ettiğim için soruyorum, kod gelir mi ve ürün tahmini hangi gün gelir?

Bunun hakkında bende konu açtım kimse genel olarak bir şey yazmadı ama ben sana söyleyeyim genel olarak 3 4 günde geliyor ama sana ne takip kodu ne de bir şey atıyorlar ben zorla aldım destek talebinden Gmail'e yollayacaklarını söylemelerine rahmen yollamıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı