Diğer Wraith kış indirimleri başladı

İndirim yok gibi maalesef.

Grip tape ve skates alacaktım fakat fiyatları değişmemiş aynı. 2 aydır alamadım bir türlü. İki tane plastik ıvır zıvır için 600-700 TL ödemek istemiyorum.

Birebir G PRO X görünümünde olanlar hangileri? Oyunla alakası olmayan bir akrabam tutuşunu çok beğendi de uygun olarak hangisini alabilir?

Güzel indirim yapıyolardı biraz ünlü olunca diğer firmalara benzemişler hemen.

Grip tape ve skates alacaktım fakat fiyatları değişmemiş aynı. 2 aydır alamadım bir türlü. İki tane plastik ıvır zıvır için 600-700 TL ödemek istemiyorum.
X-Raypad kendi sitesinden bakabilirsin hocam,geçen ay satın aldım gümrük vs de ödemedim hem de çok daha kaliteli.

Son düzenleme:
Güzel indirim yapıyolardı biraz ünlü olunca diğer firmalara benzemişler hemen.

X-Raypad kendi sitesinden bakabilirsin hocam,geçen ay satın aldım gümrük vs de ödemedim hem de çok daha kaliteli.
Challenge bu siteden mi aldınız? Bu değilse link atar mısınız? Uyguna geliyorsa alırım. skates + grip tape ihtiyacım var.

Evet hocam bu site,grip+skates şeklinde satın aldım geçen ay sadece ordaki fiyatı ödedim kapıda gümrük vs çıkmadı çıkarsa şansınıza artık.
Hocam bir sürü ürün çıkıyor. Epey ürün çıkıyor hatta. Acaba link atma şansınız var mı? benim baktıklarımın hepsi 13 dolarlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…