Diğer Wraith kış indirimleri başladı

yurtdışında 1500 liraya satılan ürünleri 3000 3500 den aşağı satmıyorlar, buradan bir tane bile ürün almadım, kendime saygısızlık yapmam, temudan yakaladım tüm ihtiyaçlarımı giderdim.

Bu fiyatlar indirimliyse, normal fiyatları düşünemiyorum

Geçen sene Wraithten Lamzu Thorn Fnatic Edition aldım geçtiğimiz haftalarda çalışmamaya başladı gönderdim yazılımsal dediler yazılımı düzeltip gönderdiklerini söylediler. Geldi taktım 20-30 dakika çalıştı yine gitti tekrar göndermemi istiyorlar. Bundan sonra bu kadar pahalı mouse almayacağım gerek yokmuş :/

Bir konu açıp yasadiklarinizla birlikte sonucu anlatirsaniz cok güzel olur. Wraith tekel oldugu icin kullansakta garanti konusunda hala tartisilan bir firma.

Bir konu açıp yasadiklarinizla birlikte sonucu anlatirsaniz cok güzel olur. Wraith tekel oldugu icin kullansakta garanti konusunda hala tartisilan bir firma.
Tekrardan göndereceğim bugün içerisinde konusunu açacağım tam sonuçlanınca sonuçlanırsa tabii.

Evet hocam bu site,grip+skates şeklinde satın aldım geçen ay sadece ordaki fiyatı ödedim kapıda gümrük vs çıkmadı çıkarsa şansınıza artık.
40-50 dolar kargo ücreti çıkıyor skates ve grip için o kadar para vermediğini varsayarak kargo ücreti olmadan nasıl aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…