emin yazıcı Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Wraith W75 almayı düşünüyordum lakin kararsız kaldım, W75 alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
kerem5814503 Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 Hocam başka düşünceniz varmı yani nasıl bir klavye istiyorsunuz
emin yazıcı Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 kerem5814503 dedi: Hocam başka düşünceniz var mı yani nasıl bir klavye istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Başka düşüncem ise AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Bu klavye. Daha çok FPS oynadığım için istiyorum.
kerem5814503 dedi: Hocam başka düşünceniz var mı yani nasıl bir klavye istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Başka düşüncem ise AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Bu klavye. Daha çok FPS oynadığım için istiyorum.
kerem5814503 Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #4 emin yazıcı dedi: Başka düşüncem ise AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Bu klavye. Daha çok FPS oynadığım için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar oyun oynarsanız oynayın bir süre sonra rahatsız olursunuz %60 Klavye'yle o yüzden şu an Wraith daha iyi gözüküyor.
emin yazıcı dedi: Başka düşüncem ise AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Bu klavye. Daha çok FPS oynadığım için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar oyun oynarsanız oynayın bir süre sonra rahatsız olursunuz %60 Klavye'yle o yüzden şu an Wraith daha iyi gözüküyor.
emin yazıcı Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #5 kerem5814503 dedi: Hocam ne kadar oyun oynarsanız oynayın bir süre sonra rahatsız olursunuz %60 Klavye'yle o yüzden şu an Wraith daha iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye peki bu model nasıldır.
kerem5814503 dedi: Hocam ne kadar oyun oynarsanız oynayın bir süre sonra rahatsız olursunuz %60 Klavye'yle o yüzden şu an Wraith daha iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye peki bu model nasıldır.
kerem5814503 Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #6 emin yazıcı dedi: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye peki bu model nasıldır. Genişletmek için tıkla... Tuşları okuyabilirseniz güzel.
emin yazıcı dedi: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye peki bu model nasıldır. Genişletmek için tıkla... Tuşları okuyabilirseniz güzel.
emin yazıcı Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #7 kerem5814503 dedi: Tuşları okuyabilirseniz güzel. Genişletmek için tıkla... Peki sizce bu önceden attığım klavyeyle aynı özelliklere sahip midir çünkü olup olmadığı yazmıyor.
kerem5814503 dedi: Tuşları okuyabilirseniz güzel. Genişletmek için tıkla... Peki sizce bu önceden attığım klavyeyle aynı özelliklere sahip midir çünkü olup olmadığı yazmıyor.