Wraith kulaklıklar alınır mı?

Witcherseven

Decapat
Daha fazla  
Şu şekil kulak içi bir şeyler arıyorum bunlar iyi mi?
Önerebileceğiniz başka kulaklıklar da olur.
(Oynadıgım oyunlar FPS tarzı Valorant / EFT gibi )

Bunu alman daha mantıklı xantares filan kullanıyor. FPS oyunları için ideal. Ama Wraith kötü marka değil fareleri kaliteli. Kulaklık için bir şey diyemeyeceğim.

Wraith Sense IEM öneririm.

Benimde çok Wraith Sense IEM alma isteğim vardı iki tane inceleme videosu izledim hevesim kaçtı. Type-C versiyonu iyi öbür versiyonu sıkıntılı olabiliyormuş. Bende de girişi yok belki sizde vardır. Onun dışında malzeme yapısı kalitesiz duruyor o açıdan da eksi aldı. Bir de bazı kulaklarda ağrı yapabiliyormuş çıkıntısı varmış. Yani o tür kulaklıklarda kaliteli ve ergonomi çok önemli başka sitelere bakmanızı öneririm.

Alınmaz.

Kendi kulaklıkları için dedim bu arada, cadenza, saltnotes Zero, chu 2 alınabilir.

Neden alınmaması gerektiğini düşünüyorsunuz?
Hocam yeni bir kulaklık, YouTube'daki sponsorluksuz incelemelerde de önerilmiyor. Wraith, sitesindeki yorumlara da kötü yorumları koymuyor. Ayrıca sahibindene bakarsanız IEM kulaklık diye aratınca bir sürü Wraith Sense çıkıyor, alanlar beğenmeyip satıyor. Kulaklığı denemedim ama bunlara bakacak olursak iyi olduğunu düşünmüyorum. İyi bir kulaklık olsaydı alan kişiler 1 kez kullandım deyip satmazlardı. Bunun yerine bilindik markaların bilindik modellerini tercih etmek daha mantıklı.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Truthear X Crinacle Zero Red’i bir ay boyunca kullandım. Kulak kanalım küçük olduğu için bir ay sonunda iade ettim. Kulağımı çok fazla rahatsız ediyordu ve bir saatten fazla kullanamıyordum. Şu anda yeni bir IEM arayışındayım.

Kafamdan ameliyat olduğum için Logitech G Pro X kulaklığımı kullanamıyorum. Küçük kulak kanalları için en rahat ve en iyi seçenek olarak Chu 2’yi önerdiler. 60 euro bütçem var ve İtalya'da yaşıyorum. Chu 2 hakkında yorumlarınızı duymak isterim.

Konuyu biraz saptırmış gibi oluyorum, bu yüzden özür dilerim. Ancak, umarım bu konuşma konuyu açan arkadaş için de yararlı olur ve fikir sahibi olmasına yardımcı olur.

Hocam shenzenaudio'da simgot EW200 var 40 dolara, chu 2'nin kablo kalitesinin pek iyi olmadığını biliyorum bir arkadaşım kullanıyor, basları iyi bir kulaklık. Ses olarak F/P diyor. EW300 de bakabilirsiniz tam bütçenizin sınırında ve EW200'e göre sesi daha sıcak ve doğal. EW200'ün sesi daha parlak. Bende EW200 kullanıyorum çok memnunum dinlediğim müzik türüne uygun bir kulaklık. Ama bas sevenler için EW300'ün daha uygun olacağını düşünüyorum. EW200 ve chu 2'nin fiyatına göre iyi olduğunu, EW300'ün F/P olarak bunlara göre daha kötü olduğunu düşünüyorum ama üçüde iyi kulaklıklar.

Hocam bi inceleme videosunda görmüştüm, Wraith Sense'in üst tarafında çıkıntı olduğu için bazı kulaklarda ağrı yapabiliyormuş.

Performans olarak attığım 2'si iyi diye biliyorum. Hem tasarımlarında da öyle bi çıkıntı yok. Bu sayede ağrı sorunu olmuyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…