Wraith kullanılmış ürün gönderdi

semozin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

07/03/2025 tarihinde Wraith adlı siteden Wraith ace series poron mouse pad sunset modeli 500x500 olan modelini satın aldım.
Bugün kargodan geldi fakat kargodan geldiğimde kutuda bir tozlanma hasar mevcuttu. Bir işkillendim ne yazık ki bana başka bir insanın 19/02/2025 tarihinde alınmış, yüzeyi kedi kılı dolu kullanılmış tozlu olan değişim ürününü göndermişler ve ben bu ürüne 2175 TL para verdim. Kafayı yemek üzereyim. Kendi paramla bana hakaret ediyorlar. Bu satıcıyı nereye şikayet etsem gerekli işlemler için ideal olur? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
E-Devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurun.

Rezillilk. Nasıl anladınız acaba 19 şubat tarihli siparişe ait olduğunu? Merak ettim.

Direkt mücahit bey Wraith ile iletişime geçip yollasaydi neden kendileri uğraşmış ki? Geçmiş olsun hocam.

İşin komik tarafı faturada sleeve de vardı bari onu da gönderselerdi ayıp olmuş biraz.

İşin komik tarafı faturada sleeve de vardı bari onu da gönderselerdi ayıp olmuş biraz.
Eksik iş yapılır mı ya? ben bir daha almam. İşin diğer tarafına bakıcak olursak üstte hocamın dediği gibi tüketici hakem heyetine şikayet oluştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…