Wraith markası tercih edilmeli mi?

ricalp

Femtopat
Daha fazla  
Wraith'ten VGN Dragonfly F1 Pro düşünüyorum ama Wraith hakkında çok şikayet var (destek ekibi kötü vs.). Ayrıca mouse da pek bilinen bir marka olmadığı için şüpheliyim. Wraith veya mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Edilir hocam bence iyi

Aynı mouse şu anda kullanmaktayım, mouseu nereye bıraktıklarını falan her şeyi canlı takip ettim, marka güvenilir desen zaten F/P kralı bir marka paket içeriği falan da yedek skatez ve kaymaz tape yolluyolar şüphen olmadan al.

Wraith'den toplamda 4 siparişim oldu hepsi ertesi gün geldi maillerime yaklaşık 5 dakika içerisinde cevap verildi ben çok memnunum henüz garantiye işim düşmedi teknik destek konusunda bir şey söyleyemem.

Edilir için rahat olsun

R1 modelini almıştım. Kargo sağlam geldi bir sorun olmadı. Bence güvenilir.

Bir şey soracam bu marka rampage gibi kalite olarak konuşmuyorum tabii daha kalitelidir de. Çinden ürün alıp marka mı basıyorlar çünkü baktım yerli firma diyorlar. He galiba marka basmıyorlarmış markaları belliymiş zaten.

Kendi markalarını basmıyorlar Vgn , Lamzu, Finalmouse hiçbirisi onun markası değil. Çinden buraya getirilen rakiplerine göre globalde biraz daha ucuz olan mouseları satıyorlar biraz pahalıya, sonrada garantisini üstleniyorlar, yanılmıyorsam ürettikleri tek şey skatez ve mousepad.

klavye ve kulaklıkları da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…