Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.342 Makaleler 42 Çözümler 276 8 Aralık 2019 #11 200-230TL'ye sattığını düşünürsek iyi bir tercih olur. Ama bu kadar uğraşmak yerine direkt onuda kullanabilirsin.
200-230TL'ye sattığını düşünürsek iyi bir tercih olur. Ama bu kadar uğraşmak yerine direkt onuda kullanabilirsin.
A Adım Yok Centipat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 311 8 Aralık 2019 #12 Kaç derece fark olduğunu söyleyebilecek biri var mı?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 8.003 Makaleler 6 Çözümler 32 8 Aralık 2019 #13 Adım Yok dedi: Kaç derece fark olduğunu söyleyebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Ortalama 15-20 derece oynar. Arctic 33 ile Wraith Max arasında bir testte 17 derece fark ediyordu. 34 ile arasında da 20 diye düşünüyorum. (Stress Testi) Wraith Max ile 69 derece, Arctic 33 ile 51 derece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adım Yok dedi: Kaç derece fark olduğunu söyleyebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Ortalama 15-20 derece oynar. Arctic 33 ile Wraith Max arasında bir testte 17 derece fark ediyordu. 34 ile arasında da 20 diye düşünüyorum. (Stress Testi) Wraith Max ile 69 derece, Arctic 33 ile 51 derece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.342 Makaleler 42 Çözümler 276 8 Aralık 2019 #14 Hiç kimse net bir rakam veremez ancak daha sessiz ve daha serin çalışacağının kesinlikle söyleyebilirim.
Hiç kimse net bir rakam veremez ancak daha sessiz ve daha serin çalışacağının kesinlikle söyleyebilirim.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 8.003 Makaleler 6 Çözümler 32 8 Aralık 2019 #15 Mithat Berhan dedi: Hiç kimse net bir rakam veremez ancak daha sessiz ve daha yi çalışacağının kesinlikle söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tabii kasadan kasaya değişir bu değerler ama ortalama 15 diyebiliriz. En azından oyun oynarken baş ağrımaz.
Mithat Berhan dedi: Hiç kimse net bir rakam veremez ancak daha sessiz ve daha yi çalışacağının kesinlikle söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tabii kasadan kasaya değişir bu değerler ama ortalama 15 diyebiliriz. En azından oyun oynarken baş ağrımaz.