XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.173 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 22 Kasım 2019 #11 OfficialCB dedi: Wraith Max ne kadar güç harcıyor? 650W PSU yeterli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Wraith Max'ın yani CPU soğutucusunun harcadığı güç kaale alınacak bir güç farkı olmaz. Asıl CPU ve GPU ne kadar güç harcıyor bunu hesaplamanız gerekiyor. Crazys dedi: Ben kullanıyorum. Şöyle söyleyim. Soğutması iyi ancak en yüksek devirde çalışırken çok ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım da MSI B450-A Pro. Bu CPU fanının montajı kolay mı? Tecrübelerinizi aktarır mısınız?
OfficialCB dedi: Wraith Max ne kadar güç harcıyor? 650W PSU yeterli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Wraith Max'ın yani CPU soğutucusunun harcadığı güç kaale alınacak bir güç farkı olmaz. Asıl CPU ve GPU ne kadar güç harcıyor bunu hesaplamanız gerekiyor. Crazys dedi: Ben kullanıyorum. Şöyle söyleyim. Soğutması iyi ancak en yüksek devirde çalışırken çok ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım da MSI B450-A Pro. Bu CPU fanının montajı kolay mı? Tecrübelerinizi aktarır mısınız?