Wraith mi yoksa Glorious mouse mi?

Vâreste

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4
EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB
İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F
RAM : LEXAR16 GB
DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD
Bu iki marka arasında kaldım. Hafif bir mouse ve kablosuz istiyorum. Bunlar dışında bir öneriniz varsa dinlerim ama önceliğim bu iki mouse arasında çok kararsız kaldım. Edeceğiniz yardımlardan dolayı şimdiden teşekkürler. Bu yazdığım markalarında hangi modeli daha iyidir onda da emin değilim, yazarsanız sevinirim.

Darmoshark M3 veya VXE R1 var o site de inceleyin isterseniz.

Bu ürünü aldım kullanıyorum cidden hafif ve elin küçük ise mükemmel. Ama illa ikisinin arasında bir seçim istiyorsan glorius seçmeni öneririm.

Glorious al. Diğer belirttiğin firmadan aldığım kulaklık yüzde 20 ses seviyesinin altında cızırdıyordu. 'Yüzde 20’nin altında kullanmayın' dediler ve iade talebim reddedildi. Kulaklığa yüzde 20’lik ambargo koydular

İlla alacağım diyorsan sorunlu çıkarsa THH ile uğraşırsın.

Wraith diye mouse markası yok ki?
VXE R1 SE bakabilirsin.

Hocam SE ile normal R1 arasında nasıl bir fark var bilgin var mı? Yani çok bariz fark var mıdır sizce?

Kulaklığa hiç yanaşmam zaten o markada ama mouse konusunda bu markayı da öneriyorlar tabii bir o kadar şikayette var. Kulaklıkta alacağım markada SS Nova 5 olarak düşünüyorum. Peki Glorious'te hangi modeli önerirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…