Wraith mouse önerisi

Bütçe
4k

oxiganoteng

Decapat
Daha fazla  
Selam, iyi sosyaller. Wraith'den mouse bakıyorum fakat karar veremedim. Claw grip tutuyorum bütçe maksimum 4K. Şimdiden teşekkürler.

Hocam bu ürünü gördüm fakat skatezi ve gripi olmadığı için aklımda es geçmiştim.

ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse Aktif olarak kullandığım bir mouse, oyun için kullanıyorum ve beni üzmedi. Yaklaşık bir senedir bir sıkıntı çıkarmadı hocam, size de öneririm. Tam bir fiyat performans canavarı.

Ultra Max modelinden daha iyi çünkü diğer modellerinden bile daha iyi hatta bana kalırsa claw için de çok iyi ürün.

Hocam ben Scyrox V8 alıp grip ve skatez almayı düşünüyordum fakat bahsettiğiniz üründe skatez veya grip yok nasıl bir yol izlememi önerirsiniz.

Grip olmaması sıkıntı yaratıyor mu hocam.

Hocam ben Scyrox V8 alıp grip ve skatez almayı düşünüyordum fakat bahsettiğiniz üründe skatez veya grip yok nasıl bir yol izlememi önerirsiniz.

Attığım ürünün kutu içeriğinden hem yedek skatez hem de grip tape çıkıyor.

Hocam, hiçbir sıkıntı yaratmıyor. Sizin dediğiniz mouse'u bilmediğim için bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…