Wraith mouse pad için Hybrid vs Speed

Semih2516

Hectopat
Daha fazla  
Wraith'in spirit of aim mousepadini alacağım fakat hybrid mi Speed mi karar veremedim. Genel olarak hep FPS oyuncusuyum. DPI 1600 Sens 0.5
Bir de beyaz rengi çok kirlenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hybrid yarı kontrol yarı hız odaklı. Speed zaten adı üstünde daha çok hız odaklı. Benim ayarlar DPI 800 Sens 0.11 idi. Hybrid kullanıyorum. Buna dayanarak sende kullan derim. Aramızda çok fark var. Ama senin ayarlar çok ama çok hızlı, incesinden kontrol lazım hybrid al derim.

Wraith'in spirit of aim mousepadini alacağım fakat hybrid mi Speed mi karar veremedim. Genel olarak hep FPS oyuncusuyum. DPI 1600 Sens 0.5
Bir de beyaz rengi çok kirlenir mi?
Hybrid FPS için çok daha iyi. CS2 oyuncusu olarak bilmeden Hardpad almıştım çok pişmanım. Eski hybrid pad’imi kullanıyorum

Hybrid FPS için çok daha iyi. CS2 oyuncusu olarak bilmeden hardpad almıştım çok pişmanım. Eski hybrid Pad'imi kullanıyorum.

Hocam bende FPS oyuncusuyum CS de 400 DPI 2 sens oynadiğim için Speed almistim mouse padi ve hala memnunum Low sens oyuncuları Speed alirsada olur bence.

Beyler hybrid pürüzlü olduğu için kolumu rahatsız edermi diye düşünüyorum sizde rahatsız etme durumu oldu mu

Beyler hybrid pürüzlü olduğu için kolumu rahatsız edermi diye düşünüyorum sizde rahatsız etme durumu oldu mu
Wraith Sprit of Aim mousepad için pürüzlü olsa bile elini yakmıyor. 3 aydır kullanıyorum manyak gibi oyun oynuyorum ona rağmen hiçbir şey olmadı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı