Hybrid FPS için çok daha iyi. CS2 oyuncusu olarak bilmeden Hardpad almıştım çok pişmanım. Eski hybrid pad’imi kullanıyorumWraith'in spirit of aim mousepadini alacağım fakat hybrid mi Speed mi karar veremedim. Genel olarak hep FPS oyuncusuyum. DPI 1600 Sens 0.5
Bir de beyaz rengi çok kirlenir mi?
Hybrid FPS için çok daha iyi. CS2 oyuncusu olarak bilmeden hardpad almıştım çok pişmanım. Eski hybrid Pad'imi kullanıyorum.
CS2’de 800 DPI 1,45 hassasiyet kullanıyorum ben de.Hocam bende FPS oyuncusuyum CS de 400 DPI 2 sens oynadiğim için Speed almistim mouse padi ve hala memnunum Low sens oyuncuları Speed alirsada olur bence.
Wraith Sprit of Aim mousepad için pürüzlü olsa bile elini yakmıyor. 3 aydır kullanıyorum manyak gibi oyun oynuyorum ona rağmen hiçbir şey olmadı.Beyler hybrid pürüzlü olduğu için kolumu rahatsız edermi diye düşünüyorum sizde rahatsız etme durumu oldu mu
Ne aldın?Wraith'in spirit of aim mousepadini alacağım fakat hybrid mi Speed mi karar veremedim. Genel olarak hep FPS oyuncusuyum. DPI 1600 Sens 0.5
Bir de beyaz rengi çok kirlenir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.