Bu tür ürünler iade edilip geri satılan veyahut vitrinde duran ürünler oluyor. Wraith'in fiziksel mağazası var mı bilmiyorum o yüzden iade ürünler diyeyim. Fiyatlar ucuz görünüyor alınır.
sitede Wraith. Green yazıyor şüpheli site orijinal siteye mail atarak ulaşın bu satılan outlet ürünler onların olmayabilir oltalama olabilir. Yeni fark ettim.
Tamir görülmüş ürünler alınırmı?Site sanırsam gerçek. Adı gibi outlet ürünleri satıyorlar, iade yada tamir görmüş ürünler. İade ve garanti yok.
Yani ürünlerin açıklamasında neyin onarıldığını yazmışlar. Kimisinin kutusu hasarlı, kimisinin switchi değişmiş. Kendinizce en temizini seçip belirleyebilirsiniz. Aynı ürün için bir çok ilan var. Site doğruluğunu, gerçek firmaya mail atarak teyit etmenizi de öneririm.Tamir görülmüş ürünler alınırmı?
Sizin için sordum hocam.
merhaba ürün masaya tam oturmuyor denmiş w75 alıcam öyle yazmışlar bunun bir hatası var mıdır acabaYani ürünlerin açıklamasında neyin onarıldığını yazmışlar. Kimisinin kutusu hasarlı, kimisinin switchi değişmiş. Kendinizce en temizini seçip belirleyebilirsiniz. Aynı ürün için bir çok ilan var. Site doğruluğunu, gerçek firmaya mail atarak teyit etmenizi de öneririm.
Kesin bişey diyemem. Bence bir ayağı yada kauçuğu eksik falan olabilir.merhaba ürün masaya tam oturmuyor denmiş w75 alıcam öyle yazmışlar bunun bir hatası var mıdır acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.