Wraith outlet sitesinden ürün alınır mı?

Emreeeew

Decapat
Daha fazla  
Bir mouse arayışındayım. Bende bilindik 2. el sitelere bakiyordum bu siteyi gördüm direkt Wraith'in sitesiymis. Sizce alınır mı? Lamzu Atlantis mini veya Lamzu Atlantis V2 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Bu tür ürünler iade edilip geri satılan veyahut vitrinde duran ürünler oluyor. Wraith'in fiziksel mağazası var mı bilmiyorum o yüzden iade ürünler diyeyim. Fiyatlar ucuz görünüyor alınır.

Sitede wraith.green yazıyor şüpheli site orijinal siteye mail atarak ulaşın bu satılan outlet ürünler onların olmayabilir oltalama olabilir. Yeni fark ettim.

Site sanırsam gerçek. Adı gibi outlet ürünleri satıyorlar, iade yada tamir görmüş ürünler. İade ve garanti yok.

Bu tür ürünler iade edilip geri satılan veyahut vitrinde duran ürünler oluyor. Wraith'in fiziksel mağazası var mı bilmiyorum o yüzden iade ürünler diyeyim. Fiyatlar ucuz görünüyor alınır.

sitede Wraith. Green yazıyor şüpheli site orijinal siteye mail atarak ulaşın bu satılan outlet ürünler onların olmayabilir oltalama olabilir. Yeni fark ettim.

Bende şüphelendim ama baska konularda mail atmışlar ve Wraith doğrulamış gercek site oldugunu.

Site sanırsam gerçek. Adı gibi outlet ürünleri satıyorlar, iade yada tamir görmüş ürünler. İade ve garanti yok.
Tamir görülmüş ürünler alınırmı?

Tamir görülmüş ürünler alınırmı?
Yani ürünlerin açıklamasında neyin onarıldığını yazmışlar. Kimisinin kutusu hasarlı, kimisinin switchi değişmiş. Kendinizce en temizini seçip belirleyebilirsiniz. Aynı ürün için bir çok ilan var. Site doğruluğunu, gerçek firmaya mail atarak teyit etmenizi de öneririm.

Sizin için sordum hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250210_161424_Chrome.jpg
    Screenshot_20250210_161424_Chrome.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 320
Yani ürünlerin açıklamasında neyin onarıldığını yazmışlar. Kimisinin kutusu hasarlı, kimisinin switchi değişmiş. Kendinizce en temizini seçip belirleyebilirsiniz. Aynı ürün için bir çok ilan var. Site doğruluğunu, gerçek firmaya mail atarak teyit etmenizi de öneririm.
merhaba ürün masaya tam oturmuyor denmiş w75 alıcam öyle yazmışlar bunun bir hatası var mıdır acaba

merhaba ürün masaya tam oturmuyor denmiş w75 alıcam öyle yazmışlar bunun bir hatası var mıdır acaba
Kesin bişey diyemem. Bence bir ayağı yada kauçuğu eksik falan olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı