cagataygedik
Hectopat
dostum anakartım b450 tomahawk. Sağdaki kablo usb'ye takılı anakart üzerinden hangi program ile kontrol edebilirim kontrol etmem için sağdaki kablonun birini sökmem mi gerekir.Fotoğrafta görünen iki kabloyu takmana gerek yok. Anakartın ARGB destekliyorsa Soldaki kabloyu anakarta takacaksın Eğer anakartında ARGB yoksa Sağdaki kabloyu USB Bağlantı yerine takacaksın.
Sola takarsan anakartın programından Sağa takarsan Cooler Master Wraith Prism Programından yönetebilirsin. sana tavsiyem Anakartında ARGB Girişi varsa bile USB portunda takıp cooler masterden kontrol etmen daha çok seçenek şansın var.
birde en sağda da bir kablo takılacak yer var gibi duruyo galiba? o ne içinFotoğrafta görünen iki kabloyu takmana gerek yok. Anakartın ARGB destekliyorsa Soldaki kabloyu anakarta takacaksın Eğer anakartında ARGB yoksa Sağdaki kabloyu USB Bağlantı yerine takacaksın.
Sola takarsan anakartın programından Sağa takarsan Cooler Master Wraith Prism Programından yönetebilirsin. sana tavsiyem Anakartında ARGB Girişi varsa bile USB portunda takıp cooler masterden kontrol etmen daha çok seçenek şansın var.
coolermaster uygulaması işe yaramadı fakat dragon center işe yaradı. coolermaster'ın çalışmama sebebi nedir? dragon center'ı yüklemeden denedim coolermaster'ıCoolerMaster uygulaması ile kontrol edebilirsin.
Anakart tarafında ise dragon center mystic light ile kontrol sağlarsın ancak cooler masterdan kontrol sağlamak İçin mystic light programından fan led kapalı olmalı yoksa çakışıyor.
İki kablo bağlıyken hiç deneyimlemedim.
teşekkürler deneyeyimYüksek ihtimal soldaki kablo yani anakarta bağlı olan kablo aktif kalıyordur onu söküp denerseniz. CoolerMaster çalışacaktır ben öyle kullanıyorum CoolerMaster’da Amd yazısını Ring Light ayrı ve fan led ayrı olarak kontrol edebiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.