EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #1 AMD Wraith Prism sogutucu şu an İncehesap'ta cuma indirimlerinde. 250TL alacaktim fakat alamiyorum. Yarin da indirimde olur mu? Olursa alacağim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022
AMD Wraith Prism sogutucu şu an İncehesap'ta cuma indirimlerinde. 250TL alacaktim fakat alamiyorum. Yarin da indirimde olur mu? Olursa alacağim.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 29 Nisan 2022 #2 Bu geceye özel hocam o fiyat.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.126 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Nisan 2022 #3 En geç 2'de bitecek indirim. Ki stok biter muhtemelen.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 29 Nisan 2022 #4 3 Haftadır indirimde görüyorum gelecek hafta da indirime girebilir. Gelecek Cumayı bekleyin hocam indirim birkaç saate biter. Alternatif olarak: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
3 Haftadır indirimde görüyorum gelecek hafta da indirime girebilir. Gelecek Cumayı bekleyin hocam indirim birkaç saate biter. Alternatif olarak: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Stalkerlp Kilopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 507 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #5 buda yeni moda çıktı neymiş gece indirimiymiş..
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #6 balikeat dedi: 3 haftadır indirimde görüyorum gelecek hafta da indirime girebilir. Gelecek cumayı bekleyin hocam indirim birkaç saate biter. Alternatif olarak: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu farklı model.
balikeat dedi: 3 haftadır indirimde görüyorum gelecek hafta da indirime girebilir. Gelecek cumayı bekleyin hocam indirim birkaç saate biter. Alternatif olarak: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu farklı model.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 29 Nisan 2022 #7 EnesVRR dedi: Hocam bu farklı model. Genişletmek için tıkla... Wraith prism olmak zorunda değilse diye alternatif olarak attım. Soğutma performansı aynı. Fanı RGB değil sadece.
EnesVRR dedi: Hocam bu farklı model. Genişletmek için tıkla... Wraith prism olmak zorunda değilse diye alternatif olarak attım. Soğutma performansı aynı. Fanı RGB değil sadece.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 30 Nisan 2022 #8 Hocam bugün baktım'da 40 lira farketmiş zaten üzülecek bi durum yok ortada