RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #1 Merhaba. Yaklaşık 8 ay önce bir PC topladım ve o zamandan beri hiç detaylıca temizlemedim. Fana bakınca tozları görüyorum temizlemek istiyorum nasıl temizlemeliyim?
Merhaba. Yaklaşık 8 ay önce bir PC topladım ve o zamandan beri hiç detaylıca temizlemedim. Fana bakınca tozları görüyorum temizlemek istiyorum nasıl temizlemeliyim?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 21 Kasım 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fanını bu şekilde çıkartıp bloğu da elektrikli süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fanını bu şekilde çıkartıp bloğu da elektrikli süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #3 feahleinda_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fanını bu şekilde çıkartıp bloğu da elektrikli süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz değil mi? Ben daha önce takıp çıkarma dahi yapmadım çok acemiyim. Toplarken kuzenimi izlemiştim sadece
feahleinda_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fanını bu şekilde çıkartıp bloğu da elektrikli süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz değil mi? Ben daha önce takıp çıkarma dahi yapmadım çok acemiyim. Toplarken kuzenimi izlemiştim sadece
J juliadream Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 394 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #4 RaYmN dedi: Bir şey olmaz değil mi? Ben daha önce takıp çıkarma dahi yapmadım çok acemiyim. Toplarken kuzenimi izlemiştim sadece Genişletmek için tıkla... Ne olabilir sizce?
RaYmN dedi: Bir şey olmaz değil mi? Ben daha önce takıp çıkarma dahi yapmadım çok acemiyim. Toplarken kuzenimi izlemiştim sadece Genişletmek için tıkla... Ne olabilir sizce?
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #5 juliadream dedi: Ne olabilir sizce? Genişletmek için tıkla... Kırılır blok yamulur o takma aparatına zarar gelir vs.
juliadream dedi: Ne olabilir sizce? Genişletmek için tıkla... Kırılır blok yamulur o takma aparatına zarar gelir vs.