İkinci el ilanlarda soğutucu fiyatlarına bakıyorum gerçekten güzel soğutuculara uygun fiyat konulmuş ama arada bu Wraith Prism ilanları geliyor 300-350 lira gibi bir fiyat istiyorlar. Yanlış bilmiyorsam sadece AM4 sokete uygun bir soğutucu öyle olmasa bile standart kule tipi soğutucu yerine niye düşük profil soğutucu alma gereği duyalım? O fiyata sıfırda bile yüksek TDP çözümlerine sahip soğutucular mevcut. Sözüm bunu satanlara: almışsınız R9 3900X veya 3800X gibi bir işlemci bu soğutucu da beraberinde gelmiş yetmiyor diye kullanmıyorsunuz siz de soğutucu alıyorsunuz hatta bu koyduğunuz fiyattan bile ucuza bir soğutucu alıyorsunuz ve yeterli geliyor niye bu paraları size verelim? Ne esprisi var, ben anlamadım. İkinci ele girin bakın 400 liraya bile 240 mm sıvı soğutma bulabilirken niye kasanın hava sirkülasyonuna ters düşen bir soğutucu alalım? Merak ediyorum yani gerçekten bu soğutucuya para verip alan ya da aldığınız işlemcinin yanında gelen ve memnun olan var mı? Tamam stok soğutucuya göre ayrı bir sınıfta yer alıyor olabilir ama nedir bu fiyat? En nihayetinde şöyle göz ucuyla baksanız bu soğutucuya fan 120 mm bile değil kullanılan malzeme belli ısı borusunun sayısı belli ufak bir kafadan hesap edince aslında 150 liranın bile bu soğutucuya fazla geleceğini göreceksiniz.