Bunlar paralel evrende mi satılıyor?AM4 aparatıyla birlikte Hyper 212 EVO 235 lira ki daha uyguna satılan başka model soğutucuların olduğundan adım gibi eminim.
Elbette kule tipi bir soğutucu ile rüzgar tüneli oluşturup kullanmak daha etkili performans sunuyor. Benim için o soğutucuya verilecek en fazla para 200 TL'dir o da dolar kuru sebebiyle. Her geçen gün fiyatların yükselmesi sebebiyle elektronik piyasası allak bullak olmuş durumda ve çoğu ürün hak ettiği değerde satılmıyor. Böyle bir ortamda o soğutucuya taş çatlasa 200 verilir daha fazlası kazıktır artık.Kavgacı bir tutum sergilemiyorum insanlara fikir vermeye çalışıyorum. Wraith Prism için hak ettiği fiyatı 150 TL- olarak düşünüyorsanız aynı fikirdeyiz. Bir önceki yazdığım mesajın tamamı sizin için değildir genele yazılan kısmı daha çoktur. Ayrıca forumda yanlış bilgi veya yanlış fikir verenler de oluyor buna ben de dahilimdir. Bizzat açtığım konuya gelip bana yanlış fikir sunan adamlarla tartışmak zorunda kalıyorum. Bu yüzden yanlış olan şey fikir de olsa buna açıklık getirmeden durmam. Bu soğutucuyu sevmememin nedeni sadece soğutma performansı değil kule tipi soğutucu gibi kasanın hava sirkülasyonunu desteklemediği için de beğenmiyorum.