Wraith PRISM RGB kablo nereden bulunur?

ispir

Decapat
Ryzen 7 2700X ile gelen Wraith Prism'in RGB kablo setleri kayboldu, nasıl temin edebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum RGB ve USB kablosunu takmadan çalıştır. RGB'leri karışık modda çalışıyor gayet hoş boşuna masraf yapma bende kabloları olduğu halde gerek duymadım.

bendede yok zaten hocam kendi başına farklı hallerde dönüyorlar alabilcem bir yer yok galiba amd global yazdım şuan gönderim yapamıyoruz dediler

Bende onu diyorum boşyere neden almak istiyorsun gerek yok o kablolara MSI Command Center'dan hızınıda kontrol edebiliyorsun RGB'ler karışık yanıyor.

@RotasızBey ikisini de takmadan çalışıyor mu? Fan nasıl dönecek.

Dostum Wraith prism modelinde her fanda olduğu gibi güç kablosu mevcut ayriyetten RGB'ler için ayrı kablo ve USB kablosu var etti sana güç kablosu dahil 3 kablo tüm kabloları takıp çalıştırıp denedim kablolar ortalıkta kötü durdu bende kirliliği pek sevmiyorum diğerlerini çıkarıp bir deniyim dedim RGB'ler sorunsuz yandı sadece RGB'leri kontrol edemiyorsun bunada gerek duymuyorum çünkü karışık mode olarak yanıyor kendisi ne gerek var kablo kirliliğine fanı MSI Command Center'dan rahatlıkla da kontrol edebiliyorsun.

Bende de tek kablo takılı da Dragon Center yazılımı üzerinden kontrol edebiliyorum. Acaba onu da mı çıkartacağız, dedim. Kablosuz çalışsa ne hoş olurdu. Çirkin duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…