Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 14 Ekim 2020 #1 Tüm bağlantılarını yaptım. Aura Snyc ile fanın RGB kontrolünü yapıyorum ama AMD'nin yazılımı üzerinden logo ve çember rengini değiştiremiyorum. Uygulaya bastığım çember rengi RGB renk spektrumu baştan başlıyor sadece.
Tüm bağlantılarını yaptım. Aura Snyc ile fanın RGB kontrolünü yapıyorum ama AMD'nin yazılımı üzerinden logo ve çember rengini değiştiremiyorum. Uygulaya bastığım çember rengi RGB renk spektrumu baştan başlıyor sadece.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.339 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #2 AMD'nin yazılımı üzerinden kontrol etmek için USB ile RGB bağlantısını yapmanız gerekiyor diye biliyorum.
AMD'nin yazılımı üzerinden kontrol etmek için USB ile RGB bağlantısını yapmanız gerekiyor diye biliyorum.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 17 Ekim 2020 #3 SHER-LOCKED dedi: AMD'nin yazılımı üzerinden kontrol etmek için USB ile RGB bağlantısını yapmanız gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptım o bağlantıyı önceden uygulama açılmıyordu o bağlantıyı yapınca açıldı ama şimdi dediğim gibi o sorun var.
SHER-LOCKED dedi: AMD'nin yazılımı üzerinden kontrol etmek için USB ile RGB bağlantısını yapmanız gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptım o bağlantıyı önceden uygulama açılmıyordu o bağlantıyı yapınca açıldı ama şimdi dediğim gibi o sorun var.
Z zpolat66 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 2 5 Aralık 2020 #4 Sadece usb kablo bağlantısını yapın. RGB kablosunu çıkartıp wraith prismin kendi yazılımından deneyin.
Sadece usb kablo bağlantısını yapın. RGB kablosunu çıkartıp wraith prismin kendi yazılımından deneyin.