MertStnl Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 102 8 Şubat 2020 #1 YouTube'da araştırdım fakat herhangi bir Türkçe videoya rastlamadım. Cooler Master uygulaması üzerinden nasıl yapıldığını mümkünse görselli bir şekilde anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2020
YouTube'da araştırdım fakat herhangi bir Türkçe videoya rastlamadım. Cooler Master uygulaması üzerinden nasıl yapıldığını mümkünse görselli bir şekilde anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
CmonDarling Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2020 #2 Hocam kutu içerisinden çıkan USB yazan kablo size lazım mı?
MertStnl Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 102 9 Şubat 2020 #3 CmonDarling dedi: Hocam kutu içerisinden çıkan USB yazan kablo size lazım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
CmonDarling dedi: Hocam kutu içerisinden çıkan USB yazan kablo size lazım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
CmonDarling Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2020 #4 MertStnl dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... Wraith Max soğutucum var ve RGB kontrolü için o kablo bana lazım. Bana gönderme imkanınız var mı acaba lütfen? Kargoyu karşılarım.
MertStnl dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... Wraith Max soğutucum var ve RGB kontrolü için o kablo bana lazım. Bana gönderme imkanınız var mı acaba lütfen? Kargoyu karşılarım.
MertStnl Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 102 9 Şubat 2020 #5 CmonDarling dedi: Wraith Max soğutucum var ve RGB kontrolü için o kablo bana lazım. Bana gönderme imkanınız var mı acaba lütfen? Kargoyu karşılarım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama eğer işlemci değişikliğine gidersem sizinle iletişime geçerim.
CmonDarling dedi: Wraith Max soğutucum var ve RGB kontrolü için o kablo bana lazım. Bana gönderme imkanınız var mı acaba lütfen? Kargoyu karşılarım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama eğer işlemci değişikliğine gidersem sizinle iletişime geçerim.
CmonDarling Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2020 #6 MertStnl dedi: Kusura bakmayın ama eğer işlemci değişikliğine gidersem sizinle iletişime geçerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, inşallah çözümü bulursunuz.
MertStnl dedi: Kusura bakmayın ama eğer işlemci değişikliğine gidersem sizinle iletişime geçerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, inşallah çözümü bulursunuz.