Fullmotion Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 782 Çözümler 4 6 Eylül 2020 #11 Mike_Wazowski dedi: Hocam hiç anlamıyorum voltaj değeri falan bozmakda istemem. Genişletmek için tıkla... Çok basit aslında. Senin yararına olacak bişey. Voltajı düşürmen gerekli. Ryzen sistem kullanan herkesin bunu yapması lazım. Stok halde bu sıcaklarda stok fan ile düşünemiyorum.
Mike_Wazowski dedi: Hocam hiç anlamıyorum voltaj değeri falan bozmakda istemem. Genişletmek için tıkla... Çok basit aslında. Senin yararına olacak bişey. Voltajı düşürmen gerekli. Ryzen sistem kullanan herkesin bunu yapması lazım. Stok halde bu sıcaklarda stok fan ile düşünemiyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Eylül 2020 #12 105w stok TDP olduğu için kullanım artıkça ısınma sorunu kendisini gösterecektir ama oyun için pek sıkıntı olmaz.
105w stok TDP olduğu için kullanım artıkça ısınma sorunu kendisini gösterecektir ama oyun için pek sıkıntı olmaz.