Wraith sense IEM alınır mı?

hocam aldınız mı memnun musunuz?

Hocam aldınız mı memnun musunuz?

Hocam selamlar gayet memnunum dedikleri gibi de ses kasamama gibi bir problem yok bazı sesler size fazla gelebilir ince ayar gerektiriyor o noktada arkadaşların yorumlarına katılıyorum onun dışın da gayet performansı iyi. Müzik kalitesi beni fazlasıyla tatmin etti platform ayarlarının da etkisi var tabii. Oyunlarda da birebir adam neredeyse yerini rahat bir şekilde tespit edebiliyorum. Ve eklemem gerekirse kafa üstü olmadığı için çok farklı bir deneyim. Rahatsızlık yok fakat benim gibi günde 10 saate yakın kullanacaksanız bazen ağrı yapabiliyor.

ben 3,5 mm olanını aldım aşırı kalitesiz geliyor 50 tl ye aldığım kulaklık bozulduğu için almıştım yemin bile edebilirim 50 tl lik kulaklık çok daha iyi ses kalitesi verdi düzeltebiliyorsam nasıl düzeltirim yardım edin

Harici ses kartın yoksa max performans alman zor çoğu inceleme kanalları da buna değinmiş ya da ses kartlı modelini almanı tavsiye ederim ses kartlı olanı gayet iyi memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…