Wraith Sense IEM için HyperX ses kartı kullanılabilir mi?

Bütçe
1000 ve 1500 civarı

Lyarouu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte 4060
AMD Ryzen 5 5600X
GSkill Ripjaws 8x2 RAM
MLD M500 Ultra 1Tb M2 SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba şu anda hazır stok yenilenmişken Wraith Sense IEM almayı düşünüyorum. Şu anda HP üretimli HyperX Cloud 2 var. Fakat artık kafamı ağrıtıyor ve IEM denemek istiyorum. Wraith Sense IEM'in 2 modeli var ve bilgisayarımda Type-C giriş olmadığı için jak girişli versiyon almayı düşünüyorum fakat ses kartı olmadığı için sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. HyperX Cloud 2'nin kendi ses kartı ile kullansam sıkıntı yaratır mı? Ya da oyun için aynı fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklıklı IEM var mı? Normalde stokta olsa Moondrop jiu almayı planlıyordum.

Merhaba şu anda hazır stok yenilenmişken Wraith Sense IEM almayı düşünüyorum. Şu anda HP üretimli HyperX Cloud 2 var. Fakat artık kafamı ağrıtıyor ve IEM denemek istiyorum. Wraith Sense IEM'in 2 modeli var ve bilgisayarımda Type-C giriş olmadığı için jak girişli versiyon almayı düşünüyorum fakat ses kartı olmadığı için sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. HyperX Cloud 2'nin kendi ses kartı ile kullansam sıkıntı yaratır mı? Ya da oyun için aynı fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklıklı IEM var mı? Normalde stokta olsa Moondrop jiu almayı planlıyordum.
Kullanabilirsin.

Hocam Type-C to USB dönüştürücüler ile USB 3.0 portuna bağlayabilirsiniz. Kendi Type-C kablosu daha iyi performans verecektir diye düşünüyorum.

Peki oyun odaklı olarak R6 ve Valorant'ta iyi performans veriri mi bir bilginiz var mı?

Yorumlara ve incelemelre bakınca Sense IEM bir DAC ile kullanıldığında en güzel sonucu veriyor. Oyun için 3.5mm jack ile kullananlar iyi performans alamadıklarını belirtmişlerdi. Ama genel olarak güzel bir IEM kulaklık ile ki ben de kullanıyorum KZ ZNA modelini kendi Type-c kablosu ile, kesinlikle çok güzel ses kasılıyor. Kulak içi olması, ses genişliğinin yüksek olması gibi unsurlar kulaküstü oyuncu kulaklıklarına karşı öne geçiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı