Wraith Sense IEM kulaklık alınır mı?

Turhan.svn35

Decapat
Daha fazla  
Oyun, müzik ve video izlerken yani günlük kullanımdaki işlerde kullanacağım. Kulaküstünden çok sıkıldım kaliteli ve kulak üstü kalitesinde bir kulaklık arıyorum. Ben de bu tarz bir ürüne denk geldim. Daha öncesinde kullanan var mı, bu fiyata bu ürün alınır mı? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alınır keşke 3.5mm versiyonu olsa bende alırdım.

Typce-C ile ne farkı var?
Type-C olanda ekstra ses kartı var. Anartın falan kalitesiz veya ses kartın yoksa daha iyi iş yapar 3.5MM olana göre. Bende Arctis Nova Pro'nun Dac'ı var o yüzden 3.5mm lazım bana.

Type-C olanda ekstra ses kartı var. Anartın falan kalitesiz veya ses kartın yoksa daha iyi iş yapar 3.5MM olana göre. Bende Arctis Nova Pro'nun Dac'ı var o yüzden 3.5mm lazım bana.
Anladım ben düz laptopta kullanıcam o zaman type c almam lazım.

İfadeler: DMN

Ses kartınız yoksa ses kartıda almanız gerekiyor onu unutmayınız bu tür kulaklıklar ses kartına göre kalite farkı yaratabiliyor.(jack girişki kulaklıklar ses kartı kullanır)

Ses kartınız yoksa ses kartıda almanız gerekiyor onu unutmayınız bu tür kulaklıklar ses kartına göre kalite farkı yaratabiliyor.(jack girişki kulaklıklar ses kartı kullanır)
Ben alıp laptopa takıp düz kullanacaktım hocam. O zaman istediğim performansı alamayabilirsin diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…