Bass ve silah sesleri bayağı yüksek. Uygulama aracılığıyla bunun ayarını nasıl yaparım? Hiçbir bilgim yok biraz sade ve baştan anlatabilirseniz sevinirim.
Bass ve silah sesleri bayağı yüksek. Uygulama aracılığıyla bunun ayarını nasıl yaparım? Hiçbir bilgim yok biraz sade ve baştan anlatabilirseniz sevinirim.
Ben de yeni aldım aynı şekilde bu sıkıntıyı yaşıyorum. Mirlivanın videosundaki ayarları yaptım ama yine kulaklık sesi aşırı fazla geliyor yok mu buna bi çözüm
Arkadaşlar bir sürü farklı ayar denedim, üstte bahsedilen videodaki gibi yaptım ama sorunumu çözmedi. Sonunda farklı uygulama deneyerek o silah vuruşundakı aşırı sesi çözdüm.
Önceden belirteyim bu ayarlar windows sesi: 40%, oyun içi volume 0.5 (Cs2)a uygun şekilde yaptım.
İlk olarak Microsoft Store'dan Nahimic uygulamasını indirdim. Ardından kulaklığı seçip üst kısımda olan Gaming modunu seçdim. Gaming modunda Surround Sound kapalı, Voices -6, Bass -5(genelde basslı şarkılar için etki ediyor bassı hissetmek istiyorsanız artırabilirsiniz), Treble -4 (ayak sesleri gibi ince ayarlar isterseniz artırabilirsiniz ama bence bu iyi seviye).
Ardından sol üstte yer alan Equalizer kısmına tıklayın ve fotoğrafdaki gibi yapın. Üstten FPS Competition versiyonu seçip sadece 4kHz ve 8Khz ayarlarını 0 yapın. Bu iki ayar cs'de silah sesi. Eğer artırırsanız silah sesleri daha fazla duyulur. Benim tercihim 0 ama -2 de güzel olabiliyor size kalmış bir durum.
Ürünü iade edicek seviyeye kadar gelmiştim o ses olayı yüzünden ama bu ayarları yaptıktan sonra gayet kaliteli bir ses alıyorum. Umarım sıkıntı yaşayanlara bir nebze de olsa yardım edebilmişimdir.
Arkadaşlar ben kendi ayarlarımı paylaşayım, paylaşmadan önce söyleyeyim bass yüksek ses seviyorum. Deneyip karar verirsiniz. Programın adı FX sound. Müzik dinlerken kullandığım EQ.
Arkadaşlar ben kendi ayarlarımı paylaşayım, paylaşmadan önce söyleyeyim bass yüksek ses seviyorum. Deneyip karar verirsiniz. Programın adı FX sound. Müzik dinlerken kullandığım EQ.
bende ses sanki farklı geliyor bilmiyorum cızırtılı değil baslı değil nasıl olduğunu anlamadım redmi buds 4 active kulaklığım var sense iem den sanki daha kaliteli çalıyor mirliva frekans ayarını denedim değişen birşey yok gibi yardım edin lütfen