Wraith sitesi güvenilir mi?

ggGAMEDR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd
Meslek
Öğrenci
Selamlar Wraith sitesinde bir gamepad buldum:
Güvenilir mi, herhangi bir sorun yaşar mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Güvenilir ama uzay mekiği satsalar dahi tercih etmeyeceğim bir firma , paketi açılan ürünlerin iadesi kabul edilmez diye utanmadan yazmışlar siteye, ulan açmadan nerden bilecem çalışıyor mu arızası var mı vs? Başka forumda birisi klavye aldığını , 3 gün sonra arıza için yolladığını ve düzgün yanıt alamadığını söylemişti

Bu yasalara aykırı değil mi ? Bildiğim kadarıyla internetten aldığınız tek kullanımlık ürünler hariç her şeyi koşulsuz şartsız iade edebiliyorsunuz.

Benim ürün kargoda şu an.

Wraith markalı tüm ürünler için iade politikamız:

Bu ürün grubunda kutu içeriği ve üründe hasar veya yıpranma yoksa ambalajı açılmış ürünler iade edilebilir.

Ürününüzü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 30 gün içerisinde, satın alınan ürünün orijinal kutusunda ve zarar görmemiş olması, tamamlayıcı aksesuarları ile birlikte eksiksiz olması, varsa hediye olarak verilen promosyonlu ya da kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda gönderilmesi şartıyla, alışveriş platformu üzerinden başvuruda bulunarak cayma hakkı kapsamında iade edebilirsiniz.
Politikalarına baktım böyle diyor ama?

Bu yasalara aykırı değil mi ? Bildiğim kadarıyla internetten aldığınız tek kullanımlık ürünler hariç her şeyi koşulsuz şartsız iade edebiliyorsunuz.
Bilmiyorum dostlar sadece biri böyle demişti o yüzden ısınamadım ben bu markaya

“Wraith markalı tüm ürünler için” Gönderdiğin yazıda yazdığı üzere.

Wraith markası harici ürünlerde ise durum bu şekilde,

“Ürününüzü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde, satın alınan ürünün orijinal kutusunun hiç açılmamış ve zarar görmemiş olması, tamamlayıcı aksesuarları ile birlikte eksiksiz olması, varsa hediye olarak verilen promosyonlu ya da kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda gönderilmesi şartıyla, alışveriş platformu üzerinden başvuruda bulunarak cayma hakkı kapsamında iade edebilirsiniz.

İadeye konu edilen mouse, klavye, mousepad, kulaklık gibi ürünler bilgisayar sarf malzemesi olarak kabul edildiğinden, ambalaj açıldıktan, kullanıldıktan veya kurulum yapıldıktan sonra ikinci el statüsüne düşmektedir.

Bu sebeple iade edilecek ürünün orijinal ambalajının hiç açılmamış, yırtılmamış, zarar görmemiş ve mührü bozulmamış şekilde, faturasıyla birlikte iade talebi oluşturulmalıdır. İade edilecek ürün iade kuralları gereği kesinlikle kullanılmamış/tekrar satılabilir durumda olması gerekmektedir.”

Bunlara ek olarak aldığın ürünün açıklamasında zaten şu şekilde belirtmiş,

Gamepad ürünlerinde iade politikası:

Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz.”

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…