Wraith spirit of aim almak için İyzico kampanyası beklenir mi?

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Kampanya ile alsak zamanında 800 falan oluyordu. Şimdi beklemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harbiden bitmiş bende gamepad alıcaktım. Bence beklenir hiç fazla para vermeye gerek yok.
500tl ilk alışveriş iadesi aldım. 1000tlye mousepad almış oldum. parolapara falan ölsem kullanmam zaten iyzico kampanya getirirse %10 getirir ekstra oda 150-200tl bir şey.

Parolapara'yı neden kullanmıyorsun ki?

Ablamdan kullanmıştım ByNoGame'de ve 400TL hediye para almıştım. Sonra annnemdende yapmıştım adamlar vermedi. Neymiş cüzdana ödeme yapıyorsun diye. Halbuki adamların şartında hiçbir şey yok. Ablamdan verdiği cashbacki annemden yapınca vermiyorlar. Aynı gün aynı adresten yapınca durumu çakp vermemişlerdi tilt olmuştum.

herkes bu durum için kullanıyor zaten onu sadece yaptıkları yanlış ama bir şeyde denmez adamlar zarara giriyor böyle olunca.

herkes bu durum için kullanıyor zaten onu sadece yaptıkları yanlış ama bir şeyde denmez adamlar zarara giriyor böyle olunca.
Ben bir şey demedim zaten ama parolaparanın yerinde olsam yazardım açıklamaya tek adresten tek hesap olur diye. gerçi bunu yazsalar kaydolan kişi sayısı %75 azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…