Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Ocak 2024 #11 Majest dedi: Bende aldım güzel baya sevdim alınır Genişletmek için tıkla... Bence de hocam deseni falan çok hoşuma gitti bütçe varsa alınır. Tek eksisi kokusu yoğun biraz. Ama kaydırmazı falan çok kaliteli.
Majest dedi: Bende aldım güzel baya sevdim alınır Genişletmek için tıkla... Bence de hocam deseni falan çok hoşuma gitti bütçe varsa alınır. Tek eksisi kokusu yoğun biraz. Ama kaydırmazı falan çok kaliteli.
ghostyy Picopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #12 Speed olanı aldım fakat hiç de hızlı gelmedi bana .
P Pallando Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #13 Speed versiyonu hızdan ziyade tam olması gerektiği kayganlıkta gibi. Aşır hız isteyenlere hitap etmiyor.
Speed versiyonu hızdan ziyade tam olması gerektiği kayganlıkta gibi. Aşır hız isteyenlere hitap etmiyor.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.081 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #14 Bugün ben de alacağım. Memnun musunuz hocam?
Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 21 Mayıs 2024 #15 Quadranil1 dedi: Bugün ben de alacağım. Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ben bayağı memnunum yaklaşık 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim.
Quadranil1 dedi: Bugün ben de alacağım. Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ben bayağı memnunum yaklaşık 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 21 Mayıs 2024 #16 Quadranil1 dedi: Bugün ben de alacağım. Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Güzel fakat fiyatına değer mi orası size kalmış.
Quadranil1 dedi: Bugün ben de alacağım. Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Güzel fakat fiyatına değer mi orası size kalmış.
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #17 Bende var ikinci ayda sık kullandığım kısımlar aşındı ve mouse pad inanılmaz ağırlaştı
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 22 Mayıs 2024 #18 mustafah dedi: Bende var ikinci ayda sık kullandığım kısımlar aşındı ve mouse pad inanılmaz ağırlaştı Genişletmek için tıkla... Hocam günde neredeyse 10 saat pc başındayım, ürünü 5 ay önce aldım. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
mustafah dedi: Bende var ikinci ayda sık kullandığım kısımlar aşındı ve mouse pad inanılmaz ağırlaştı Genişletmek için tıkla... Hocam günde neredeyse 10 saat pc başındayım, ürünü 5 ay önce aldım. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #19 Montyxss dedi: Hocam günde neredeyse 10 saat PC başındayım, ürünü 5 ay önce aldım. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Cam skateslerimden olabilir bilmiyorum yarın X rayin Obsidian skatesine geçeceğim bakalım.
Montyxss dedi: Hocam günde neredeyse 10 saat PC başındayım, ürünü 5 ay önce aldım. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Cam skateslerimden olabilir bilmiyorum yarın X rayin Obsidian skatesine geçeceğim bakalım.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 22 Mayıs 2024 #20 mustafah dedi: Cam skateslerimden olabilir bilmiyorum yarın X rayin Obsidian skatesine geçeceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ondandır, sanmıyorum durduk yerde öyle bir şey olacağını.
mustafah dedi: Cam skateslerimden olabilir bilmiyorum yarın X rayin Obsidian skatesine geçeceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ondandır, sanmıyorum durduk yerde öyle bir şey olacağını.