Wraith Spirit of Aim mouse pad Hybird vs Speed

realsielx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an SteelSeries QCK+ Large mouse pad kullanıyorum. Hem biraz eskime sebebiyle hem de Scyrox V6 mouse aldığım için değiştirmek istedim. Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum ( Squad, CS 2.) biraz baktığım zaman hybrid daha çok kontrol gerektiren oyunlar için üretilmiş fakat yüzeyi pütürlü olması sebebiyle şu anki mousepadim spirit of Aim'in Speed yüzeyine daha çok benziyor gibi. Aklım takıldı Speed mi alsam diye arada kaldım, sizler ne dersiniz?

Yani amacınıza bağlı ben yağ gibi kaysın istiyorum diyorsan Speed al ama hybrid de tam kontrol değildir Speed ve hybrid yüzeyin karışımından oluşur kontrol denemez yani ben Speed yüzeye sahip bir mouse pad kullanıyorum PUBG Battlefield vs oynuyorum çok da memnunum alışabilirsen Speed iyidir ama ben aynı zamanda kontrol de istiyorum diyorsan hybrid ben hybrid öneririm.

Kontrol olarak speede kıyasla hybrid daha kontrollü olarak kast etmiştim hocam, açıkçası çok kaymasını da istemiyorum o yüzden kararımı hybrid den yana kullanıcam gibi.

FPS oynuyorsanız Hybrid daha iyi bir aim kontrolü sağlıyor. Speed daha çok R6 Siege, Warzone gibi hızlı akan oyunlar için iyi.

FPS oynuyorsanız Hybrid daha iyi bir aim kontrolü sağlıyor. Speed daha çok R6 Siege, Warzone gibi hızlı akan oyunlar için iyi.

Hybrid versiyonunu alıcam hocam teşekkürler.

Çok güzel skatez gayet güzel gider çok çabuk tükeniyor stok alın direkt.

Hybrid pad'in yanına çektim hocam o zaman yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…