Wraith spirit of aim mouse pad önerisi

zHomos

Picopat
Daha fazla  
G PRO X Superlight 2 ile SteelSeries QCK large mouse pad kullanıyorum ve bu mouse pad ile kaymıyor. Cok toz tutuyor. Skatez degıstırmek ıstemıyorum. Kullanan var mı? Speed versıyonunu dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G PRO X Superlight 2 ile SteelSeries QCK large mouse pad kullanıyorum ve bu mouse pad ile kaymıyor. Cok toz tutuyor. Skatez degıstırmek ıstemıyorum. Kullanan var mı? Speed versıyonunu dusunuyorum.
GPX 2'nin kaymama sebebi QCK large mousepad değil skatezdir hocam şuan tarihi Logitech G640 bile çoğu mousepadden iyi bence skatezleri değiştirin.

Bencede skatezlerden kaynaklı hocam, Speed daha hızlıdır düşük hassasiyet ve dpi kullanıyorsanız tercih edilebilir fakat hybrid daha iyidir bence normal kullanıma bir çok e-sporcunun kullandığını biliyorum hybrid.

GPX 2'nin kaymama sebebi QCK large mousepad değil skatezdir hocam şuan tarihi Logitech G640 bile çoğu mousepadden iyi bence skatezleri değiştir
daha alalı 6ay oldu garantisini bozmak istemiyorum yuksek sens kullanıyorum hybrıd alınırmı

Skatez demişmeden çok fark hissetmezsin. Logitech her şeyde olduğu gibi skatez konusunda da vasat.
Hybrid ile QCK kayma hızı farkı olacağını da sanmıyorum.
hem skatez degısıp hem speed modelı alsak alısabılırmıyım sızce suıankı kaymıyo oyle asırı kayarsa

Hem skatez degısıp hem Speed modelı alsak alısabılır mıyım sızce suıankı kaymıyor oyle aşırı kayarsa.

Speed'ler bayağı hızlı oluyor QCK ile uzaktan yakından alakası yok zorlanabilirsiniz ama alışılmayacak bir şey değil ama size tavsiyem alacaksanız hibrit veya kontrol tipi almanız kontrolü daha kolay olacaktır mouse pad kirliyse onu da temizlemeyi deneyin gpx 2 stok skatezleri 1'e göre biraz daha iyi ama hala kötü değiştirmenizi öneririm.

Skatezleri degiştirmedim sprit of aim hybrid aldım gayet iyi oldu memnunum.

@zHomos
Hocam 4 yıldır Rampage MP-20 X-jammer XL kullanıyorum yenisi almak dusunuyorum da Wraith spirit of aim hybrid mi yoksa Speed mi öneriniz nedir ya da baska mouse pad öneriniz var mı ben CS2 ve Valorant oynuyorum.
Valorant = 800 DPI 0.293 sens.
CS2 = 800 DPI 1,08 sens. öneriniz nedir ?

Hybrid almalısın Sens'in 56/360cm yani orta aralıkta. Speed alırsan makro flicklerde sorun yaşayabilirsin ayrıca hybrid hem rahatça fareyi hareket ettirmeni hem de istediğinde kontrollü olabilmeni sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…