Hocam herkese iyi bayramlar, iyi sosyaller bir sorum var sizce hangisi alınır?
Wraith Blade Y Hard Mousepad
Şu anda indirimde olması sebebi ile kafam buna çok yattı çünkü hem ucuz hem de yorumları çok iyi.
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Bununda fiyatı çok yüksek fark bayağı bir var indirimli hali ile (Blade Y'nin) neredeyse 2.5 katı sizce değer mi?
Şu da var ki daha skatez de alacağım Aerox 3 Wireless'ım var ve 4 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum. 90x40 Xrades'in mousepadini kullanıyorum (6 yıllık ve artık eridi, gerçekten masaya yapışıyor.). Stok skatezler ile birlikte kullanıyorrum yani bununda skatezlerinin değişme zamanı geldi, yeni skatezde alacağım kesin. Sizce hangisi daha mantıklı olur aradaki fiyat farkı bayağı bir var bu denli bir fark oluşturur mu? Blade y için obsidyen sktezler ile çok iyi deniyor ama onu da sadece AliExpress'ten alabilirim çünkü stokta kalmamış sanırım. Ayrıca skatez önerisi olan varsa onu da yazabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam amacımda o zaten o kadar yavaş gelioki ben hız istiyorum bu yüzden sizce spirit of aim ile Blade ynin bu fiyat farkına değecek bir farkı varmıdıdır?
Hocam amacımda o zaten o kadar yavaş gelioki ben hız istiyorum bu yüzden sizce spirit of aim ile Blade ynin bu fiyat farkına değecek bir farkı varmıdıdır?
Hocam yani Blade y daha mı mantılı çünkü sktezde alacağım. Soa ile ne kadar fark olabiliriki. Zaten çok kötü bir halde şu anda Setup'ım. Dediğiniz gibi eski fiyat olsa soa alabilirdim 500 daha verip ama şu an çok ucuz ve şeyi soracağım Blade y ile soa arasında dayanıklılık olarak ne kadar fark vardır?