Wraith Spirit Of Aim Mousepad nasıl yıkanmalı?

DarkMen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Wraith Spirit Of Aim - Beyaz / Hybrid modelini kullanıyorum. Mousepad'i daha önce de yıkamıştım ancak ilk birkaç hafta gözle görülür bir değişiklik (kötü anlamda) vardı. Sonradan düzelse de mousepad zamanla yine çok kirlendi, yıkamam gerekiyor. Sizce nasıl yıkanmalı? Öncesinde duvarı ıslatıp duvara yapıştırmıştım, öyle yıkamıştım. Doğru mu? Ayrıca sabun fark eder mi? Son olarak; mousepad'i iki havlunun arasına koyacağım, sizce ters mi koymalıyım düz mü? Düz koyarsam mouse pad'de mikro su kalır diye korkuyordum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, Wraith spirit of aim - beyaz / hybrid modelini kullanıyorum. Mouse Pad'i daha önce de yıkamıştım ancak ilk birkaç hafta gözle görülür bir değişiklik (kötü anlamda) vardı. Sonradan düzelse de mouse pad zamanla yine çok kirlendi, yıkamam gerekiyor. Sizce nasıl yıkanmalı? Öncesinde duvarı ıslatıp duvara yapıştırmıştım, öyle yıkamıştım. Doğru mu? Ayrıca sabun fark eder mi? Son olarak; mouse Pad'i iki havlunun arasına koyacağım, sizce ters mi koymalıyım düz mü? Düz koyarsam mouse Pad'de mikro su kalır diye korkuyordum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Eğer çok kirli değilse sabun kullanma bence hocam eğer çok kirliyse sabun sür ovala fakat fırçalama bende aynı şekilde yıkadım fırcaladığım için aşınmalar olmuştu yüzeyde kuruma konusuna gelirsek en az 1 gün boyunca kurumaya bırakmanızı öneririm.

Bende siyah bir mouse pad var, kirlendiği zaman alıyorum banyoya ıslatıp deterjanla çitiliyorum iyice. Sonra da güneşte kurumaya bırakıyorum. Tertemiz oluyor. Bu modelde de öyle yapabilirsiniz bence tabii rengi solar veya desenleri silinirse bilemiyorum.

Üzerinde su kalması neden problem sonuçta kuruyunca gitmeyecek mi?

Havlu arasına koymana gerek yok. İyice duruladiktan sonra islakligin kabasini bir havluyla alabilirsin ardından güneşe bırak kurusun. Sabun yerine toz camaşır deterjanida kullanabilirsin sana kalmış.

Merhaba arkadaşlar, Wraith spirit of aim - beyaz / hybrid modelini kullanıyorum. Mouse Pad'i daha önce de yıkamıştım ancak ilk birkaç hafta gözle görülür bir değişiklik (kötü anlamda) vardı. Sonradan düzelse de mouse pad zamanla yine çok kirlendi, yıkamam gerekiyor. Sizce nasıl yıkanmalı? Öncesinde duvarı ıslatıp duvara yapıştırmıştım, öyle yıkamıştım. Doğru mu? Ayrıca sabun fark eder mi? Son olarak; mouse Pad'i iki havlunun arasına koyacağım, sizce ters mi koymalıyım düz mü? Düz koyarsam mouse Pad'de mikro su kalır diye korkuyordum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Ve katı sabun kullanmanı öneririm sıvı sabunu yüzey emiyor.

Eğer çok kirli değilse sabun kullanma bence hocam eğer çok kirliyse sabun sür ovala fakat fırçalama bende aynı şekilde yıkadım fırcaladığım için aşınmalar olmuştu yüzeyde kuruma konusuna gelirsek en az 1 gün boyunca kurumaya bırakmanızı öneririm.
Hocam buyrun siz karar verin, her iki üst tarafı da çok fena solmuş durumda.

Bende siyah bir mouse pad var, kirlendiği zaman alıyorum banyoya ıslatıp deterjanla çitiliyorum iyice. Sonra da güneşte kurumaya bırakıyorum. Tertemiz oluyor. Bu modelde de öyle yapabilirsiniz bence tabii rengi solar veya desenleri silinirse bilemiyorum.
İnternette bu şekilde yapmamamız gerektiği yazıyordu, bilemedim.

Üzerinde su kalması neden problem sonuçta kuruyunca gitmeyecek mi?
Yani hocam, şöyle anlatayım; yer çekiminden dolayı altında çok azda olsa su kalmaz mı?

Havlu arasına koymana gerek yok. İyice duruladiktan sonra islakligin kabasini bir havluyla alabilirsin ardından güneşe bırak kurusun. Sabun yerine toz camaşır deterjanida kullanabilirsin sana kalmış.
Hocam güneşe denk gelmeyecek şekilde kurutun yazıyordu, güneşe bırakmak sorun yaratmaz mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20250916_222130.jpg
    IMG_20250916_222130.jpg
    421,7 KB · Görüntüleme: 15
Hocam buyurun siz karar verin, her iki üst tarafı da çok fena solmuş durumda.

İnternette bu şekilde yapmamamız gerektiği yazıyordu, bilemedim.

Kesinlikle yıkanması lazım ben katı sabun öneririm yüzeye sürün hocam ve ovalayın. Eğer fırça veya sert cisim kullanırsanız yüzey aşınır ve mouse eskisi kadar rahat kaymaz.

Kesinlikle yıkanması lazım ben katı sabun öneririm yüzeye sürün hocam ve ovalayın. Eğer fırça veya sert cisim kullanırsanız yüzey aşınır ve mouse eskisi kadar rahat kaymaz.
Katı sabunu elime sürüp öyle sürsem daha iyi olmaz mı? Elim ile ovalamayı düşünüyordum.

Yani hocam, şöyle anlatayım; yer çekiminden dolayı altında çok azda olsa su kalmaz mı?

Siz kurutmaya bırakmadan direkt kullanma amacıyla söylemişsiniz, şimdi anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı