AsTa Xd Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Telefoncu 2 Nisan 2025 #1 Glorious Model O Wireless fare kullanıyorum. Wraith Spirit of Aim Pro mouse pad Speed almayı düşünüyorumValorant ve Warzone gibi FPS oyunları oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Glorious Model O Wireless fare kullanıyorum. Wraith Spirit of Aim Pro mouse pad Speed almayı düşünüyorumValorant ve Warzone gibi FPS oyunları oynuyorum.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2025 #2 AsTa Xd dedi: Glorious Model O Wireless fare kullanıyorum. Wraith Spirit of Aim Pro mouse pad Speed almayı düşünüyorumValorant ve Warzone gibi FPS oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse almak daha iyi olur aslında.
AsTa Xd dedi: Glorious Model O Wireless fare kullanıyorum. Wraith Spirit of Aim Pro mouse pad Speed almayı düşünüyorumValorant ve Warzone gibi FPS oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse almak daha iyi olur aslında.
AsTa Xd Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Telefoncu 2 Nisan 2025 #3 egemebb dedi: Mouse almak daha iyi olur aslında. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım faremi vehafif olduğu için aaldım
egemebb dedi: Mouse almak daha iyi olur aslında. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım faremi vehafif olduğu için aaldım
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2025 #4 AsTa Xd dedi: Yeni aldım faremi vehafif olduğu için aaldım Genişletmek için tıkla... Bu fiyata 52 gramlar var.
AsTa Xd dedi: Yeni aldım faremi vehafif olduğu için aaldım Genişletmek için tıkla... Bu fiyata 52 gramlar var.
AsTa Xd Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Telefoncu 2 Nisan 2025 #5 egemebb dedi: Bu fiyata 52 gramlar var. Genişletmek için tıkla... Link=?