wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 27 Mart 2025 #1 Waizowl ogm Pro V2 ve Wraith spirit of aim Pro alacağım fakat mouse pad konusunda kararsız kaldım, Speed mi daha iyi olur benim için yoksa hybrid mi? İyi Sosyaller. DPI: 800. Sens: 0.90 (CS, Valorant vb FPS oyunlarında) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Waizowl ogm Pro V2 ve Wraith spirit of aim Pro alacağım fakat mouse pad konusunda kararsız kaldım, Speed mi daha iyi olur benim için yoksa hybrid mi? İyi Sosyaller. DPI: 800. Sens: 0.90 (CS, Valorant vb FPS oyunlarında)
Machvins Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 1.012 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #3 Hybridi aldım 5-10 dakika kullandım kaldırdım aşırı yavaş kontrol bir pad geldi, Klasse longtengden geçiş yaptım. Belki kullandıkça açılabilir bilemiyorum uzun süre dayanamam o yavaşlığa
Hybridi aldım 5-10 dakika kullandım kaldırdım aşırı yavaş kontrol bir pad geldi, Klasse longtengden geçiş yaptım. Belki kullandıkça açılabilir bilemiyorum uzun süre dayanamam o yavaşlığa