Bende mavi-hybrid versiyonu var. Yeri geldi hikayeli yeri geldi rekabetçi oyunlar oynadım. Baya güzel hissettirdi. Mesela CS2'de Faceit 6 seviye ve Premier rankı ise 10K olan birisiyim ve low sens oynuyorum ona rağmen gerçekten kontrollü hissettiriyor. Ben öneririm açıkçası.
Spirit of aim mavi-hybrid kullanıyorum Speed versiyonunuda denemiş birisi olarak bence alınır 1400 DPI 0.22 sens oynuyorum Speed bana nedense çok hızlı geldi eğer biraz fare kontrolünüz varsa hybrid versiyonu cuk oturuyor.
Bende mavi-hybrid versiyonu var. Yeri geldi hikayeli yeri geldi rekabetçi oyunlar oynadım. Bayağı güzel hissettirdi. Mesela CS2'de FACEIT 6 seviye ve Premier rankı ise 10k olan birisiyim ve Low sens oynuyorum ona rağmen gerçekten kontrollü hissettiriyor. Ben öneririm açıkçası.
Ben hybrid aldım fakat çok tatmin etmedi, 600'e aldığım mousepad ile aynı etkiyi verdi hemen hemen. İade edip speed'e geçtim ve memnunum bayağı. Önerim dot skatez alman.
Ben hybrid aldım fakat çok tatmin etmedi, 600'e aldığım mouse pad ile aynı etkiyi verdi hemen hemen. İade edip Speed'e geçtim ve memnunum bayağı. Önerim dot skatez alman.