Wraith Spirit of Aim Speed vs Hybrid

pAww

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, alttaki mouse padi almayı düşünüyorum fakat Speed mi Hybrid mi alsam diye kararsızım. Oynadığım oyunlar genelde Valorant, CS, Fortnite oynuyorum yani rekabetçi oyunlar attığım linkteki yorumlarda çoğu kişi Speed almış ama bazıları Hybrid öneriyor kafam karıştı.

Merhaba, alttaki mouse padi almayı düşünüyorum fakat Speed mi Hybrid mi alsam diye kararsızım. Oynadığım oyunlar genelde Valorant, CS, Fortnite oynuyorum yani rekabetçi oyunlar attığım linkteki yorumlarda çoğu kişi Speed almış ama bazıları Hybrid öneriyor kafam karıştı.

Hybrid kesinlikle. Speed iskence oluyor benim icin.

Yaklaşık olarak 1 yıldır hybrid kullanıyorum pişman olmazsın denediğim bir çok mousepadden daha sağlıklı bir deneyim sundu

Merhaba, alttaki mouse padi almayı düşünüyorum fakat Speed mi hybrid mi alsam diye kararsızım. Oynadığım oyunlar genelde Valorant, CS, Fortnite oynuyorum yani rekabetçi oyunlar attığım linkteki yorumlarda çoğu kişi Speed almış ama bazıları hybrid öneriyor kafam karıştı.

Hocam bu seçim kişisel ben hybrit tercihindeyim.

Yaklaşık olarak 1 yıldır hybrid kullanıyorum pişman olmazsın denediğim birçok mousepadden daha sağlıklı bir deneyim sundu.

O dediğiniz kişisel bende 5 yıldır hybrit kullanıyorum.

Aşırı kişisel bir konu kimseyi dinleme ve dediklerime göre karar ver. Speed özgürlük demek daha az efor daha fazla kayma ama kontrol zor, hibrit daha fazla efor ve normal bir kayma biraz pürüzlü bir yüzeye sahip yanlış bilmiyorsam soa hibrit buna sen karar vereceksin

Aşırı kişisel bir konu kimseyi dinleme ve dediklerime göre karar ver. Speed özgürlük demek daha az efor daha fazla kayma ama kontrol zor, hibrit daha fazla efor ve normal bir kayma biraz pürüzlü bir yüzeye sahip yanlış bilmiyorsam soa hibrit buna sen karar vereceksin.

Hocam soa hybrit dengeli oranı sanırsam 60 Speed 40 kontrol olması gerekiyor iyi bir stop Power var kolu yoran cinsten değil.

Hocam soa hybrit dengeli oranı sanırsam 60 Speed 40 kontrol olması gerekiyor iyi bir stop Power var kolu yoran cinsten değil.

O longteng yüzeyinde geçerli %50-%50 diyebiliriz soa hibrit için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı