Wraith Spirit of Aim Speed vs Hybrid

Makaleler
1
Bu mousepadi almaya karar verdim ama hangisini almalıyım bilemedim. Şu an klasik siyah büyük bir mouse pad kullanıyorum markasız zamanında MediaMarkt'tan aldığım. Control mu hybrid mi oluyor hiçbir fikrim yok. Speed mousepadi ise hayatımda hiç denemedim. Kayması daha kolaydır diye genel olarak daha rahat ettirir diye düşünüyorum ama bazıları da çok kayıyor oyunlarda kontrolü azaltıyor diyor. O yüzden arada kaldım. Valorant, R6 gibi FPS'ler oynuyorum ama genel olarak her şeyi oynuyorum casual oyuncuyum. Valorant'ta 1600 DPI'de kullanıyorum fareyi, Valorant sensim 0.3 R6 sensim 0.5-0.6 civarında. Siz hangisini almamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
SOA hibrit aslında kontrol bir pad ve pürüzlü. SOA speed hafif ortalamanın üstünde bir speed. Bütçeniz 1.5 falan çıkar mı?

İİkisi de alınmaz dostum, parayı çöpe atıyorsun. Aynı marka mousepadlerin eridiğini dair forum oluşturan insanlar var, daha popüler olan mousepadlere yönlenin, örneğin;

Kaynak? Pad nasıl erir aşırı merak ediyorum.

Kaynak? Pad nasıl erir aşırı merak ediyorum.
Ben de şok oldum dostum. Wraith bu konuda gerçekten kendisiyle yarışıyor, gün geçmiyor ki Wraith hakkında enteresan haber alayım. Şu sitelerinde düşük puanlı yorumlara izin verseler daha nelerle karşılaşacağız da işte.

Acaba konunun devamını okudunuz mu? Birde hard pad cam benzeri bir pad kalitesiz veya uyumsuz bir skatez ile kullanılırsa tabi erir. Normalde saf speed istenmediği sürece Blade Y önermem SOA speed öneririm. Şunu soracağım bir kişi sadece bu konuyu açtı diye alınmaz mı? SOA serisinin bu padle benzerliği sıfır. Bu forumda kullananlarda var @Deiinzz

5 aydır kullanıyorum, ucundan dahi öyle bir şey yaşamadım. Dediğin gibi kullanılan skates çok önemli bu mouse padde. Ya ondan ya da insanlık hali sorunlu ürün gelmiş olabilir arkadaşa. Sonucunda adamlar zaten değişim yapmış. Konuyu bile okumadan atıyor

Skatez ile ilgili dolduğunu düşünmüyorum dostum, üretim hatalı kaynaklıdır. Hayatımda hiç skatezden dolayı eriyen mousepad görmedim. Wraith kalitesi şaşırtmıyor hahahahhah. Forumda kimin aynı mousepad kullandığını umursamıyorum dostum. Okudum forumun devamını, değişim yapmamışlar diyen yok zaten, ben böyle rezil bir durumdan dolayı; "Firma ile iletişime geç, ürünü kargola, ürünün incelenmesini bekle, tekrar ürünün sana ulaşmasını bekle" süreçlerini yaşamak istemem, bu gibi problemin hiç söz konusu bile olmaması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…