Spirit of aim daha iyi, Klasse fiyatını hak etmiyor diyorlardı. Yerinde olsam Klasse ile aynı fiyat olan Blade X i alırdım.
Spirit of aim daha mantıklı fark vermeye kesinlikle değer.
Tamamdır sağ olun.
Spirit of aim daha iyi, Klasse fiyatını hak etmiyor diyorlardı. Yerinde olsam Klasse ile aynı fiyat olan Blade X i alırdım.
Spirit of aim daha mantıklı fark vermeye kesinlikle değer.
Tamamdır sağ olun.
Spirit of aim alacağım ben de, hybrid versiyonunu düşünüyorum. Çok fazla skatez ve skatez uyumu muhabbeti var padle ilgili. Superlight mouse kullanıyorum ben stok skatezleriyle ve çok memmunum. Standart skatezlerle bu pad verimsiz mi oluyor yani? Şu ana kadar QCK serisini kullandım sadece.
@Deiinzz @328914
2 değil 1. versiyonu kullanıyorum. Senelerdir kullanıyorum hatta ve önceki eskiyince kardeşime verip yine kendime 1. versiyonunu aldım. Alıştığım skatezler diyebilirim yani. Sadece çok fazla kötü yorum görünce şaşırıp merak ettim. CS'de aynı mouse ile oynamış pro oyuncuların da ekstra skatez kullandığını görmemiştim.Superlight’ın skatesi hakkında kötü yorumlar var ancak kötü değil. Superlight 2’nin stok skatesi iyi hatta, sizinki 2 mi?
2 değil 1. versiyonu kullanıyorum. Senelerdir kullanıyorum hatta ve önceki eskiyince kardeşime verip yine kendime 1. versiyonunu aldım. Alıştığım skatezler diyebilirim yani. Sadece çok fazla kötü yorum görünce şaşırıp merak ettim. CS'de aynı mouse ile oynamış pro oyuncuların da ekstra skatez kullandığını görmemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.