Wraith Spirit of Aim vs Ace Series Storm

Bütçe
1800 civarı

5dolarveririm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta yazdığı gibi bu iki mousepadden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? Genelde CS veya Valorant oynuyorum. 1600 DPI 0.1-0.2 sens arası kullanıyorum. Mousepadi zamanında öyle etkili olmayacağını düşünüp rastgele almıştım. Şu anda MCHOSE A5 Ultra kullanıyorum ve farenin hakkını verdiğimi düşünmüyorum ve flickleri iyi yapamıyorum bu şekilde.

Peki uzun süre kullanıma uygun mu her 6 ayda bir değiştirmek istemiyorum.2 yılda bir falan değiştiririm diye tahmin ediyorum.
Özenli ve temiz kullanırsanız uzun ömürlü olur. Paronları ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum ama.

Eğer sorun çoğunlukla flick yapamaman ise veya farenin yavaş hareketi ise ilk gösterdiğin mousepadi alabilirsin ama hem flick hem de rahat olmasını istersen 2. seçeneği alabilirsin ikisi arasında kumaş ve yüzey materyali farkı var ama benim önerim 1.seçenek

Teşekkürler rahatlık o kadar sorun değil zaten oyun oynarken çok bir efor harcamıyoruz.Fareyi yeterince döndürüp kontrolümü sağlarsa yeter.Sanırım ilk attığımı alacağım bende.Teşekkürler

Glimpse almak istiyordum ay başını bekliyordum tükenmiş ace series storm düşünüyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…