Ben teşekkür ederim, insan güvenemeyebiliyor. Fare alacağınız zaman konu açarsanız yardımcı olabilirim, Superlight 2'yi önermiyorum çünkü. Wraith dışında alınabilecek ürünler de var.
İnternette denk geldim Logitech'in bu mouse'u hakkında. İşte pilin çıkması gibi kronik sorunları varmıştı. Fakat şuan en yeni modelde bu sorunların büyük ölçüde kalktığını söyleyenler var yine de. Birde çevremdeki insanlarda kullanıyorlar uzun zamandır bir şey yaşamamışlar. Diğer mouselar'a baktığımda da yine çift tıklama gibi diğer kronik sorunları varmış. Açıkçası ne yapacağımı şaşırdım. Yani aslında servis hizmetleri iyiyse mouse'u iyi şekilde tamir edebilirler ya da Logitech sanırsam yeni ürün bile gönderiyor bazen bu tür durumlarda

Garanti desteği konusunda Razer Ve Logitech sevdiğim en iyi 2 marka ancak Superlıght 2'yi teknik özellikleri iyi olmasına rağmen kaplama sorunları olduğu için önermiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bu kaplama sorunu da vardı cidden. Peki hocam siz bana ne önerirsiniz? Tutuşum Palm Grip ve şuan da Razer Deathadder Essential kullanıyorum. V2'si falan değil sanırsam öyle modeli de vardı bendeki en düşüğü 1300TL civarlarında hatta en son baktığımda.

Bu mouse modeli de ilgimi çekiyor fakat biraz farklı marka deneyimleme kafasındayım
Ergo mouse kategorisinde isteklerinize uygun olarak Deathadder V3 Pro var. Bence farklı marka değil de farklı model deneyimlemek daha iyi olur.

Ergo mouse kategorisinde isteklerinize uygun olarak Deathadder V3 Pro var. Bence farklı marka değil de farklı model deneyimlemek daha iyi olur.
Bu da mantıklı. Teşekkür ederim bu arada öneriler için. İmkanım olduğunda bu modeller arasında karar vereceğim inceleme yapıp etiketlerim seni üşenmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…