Wraith vs Klassegear mouse pad

Hocam onu almayın alacaksanızda performans serisi var o güzel çünkü yanları dikişsiz

Ya TikTok'ta Setup yapan adamlarda çok gördüm yorumlarda da çok gördüm ondan aldım siz şimdi böyle söyleyince

Hocam şimdi longteng dediğin zaten çakma bir ürün ve kutulaması olsun kalitesi olsun çok düşünülmüş bir ürün değil. Ederi bana kalırsa 600-700TL falan ama talep artınca fiyatı da arttırıyorlar. Sorun yaşamazsın ama ilk günkü gibi olmaz belli bir süre sonra ilk hali gibi olmadığını hissedersin.

Bu arada bende Longteng kullanıyorum, yaklaşık 1 yıl oluyor üzerinde 1 tane minik ip atmış sadece.

Mousepad'ın altı çok sıkı tutuyor diyemem.

Bir Blade X kullanıcısı olarak söylüyorum eğer kontrol arıyorsanız kesinlikle şans vermeniz gerek. Ancak şuan da stok yok. Lakin Spirit of Aim de yerinde bir karar olur bana kalırsa.

Bir Blade X kullanıcısı olarak söylüyorum eğer kontrol arıyorsanız kesinlikle şans vermeniz gerek. Ancak şuan da stok yok. Lakin Spirit of Aim de yerinde bir karar olur bana kalırsa.

Eki Görüntüle 2571181
Peki speed mi hibrit mi önerirsiniz küçüklükten beri yüksek dpi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…